20%korting op alarminstallatie + 1 jaar gratis abonnement op meldkamer

G4S biedt u als UNIZO-lid een korting van 20% (waarde tot € 350,00 excl. BTW) aan op een alarminstallatie en 1 jaar gratis abonnement op de meldkamer (t.w.v. € 290,00 excl. BTW).


Speciaal voor UNIZO-leden heeft G4S een alarminstallatie - promotiekit samengesteld met een uitzonderlijke korting van 20%. De promotiekit bestaat uit een binnensirene, een buitensirene, twee detectoren en een afstandsbediening. De installatie kan zowel bekabeld of wireless gebeuren.
Daarbovenop krijgt u 1 jaar gratis abonnement op onze alarmmeldkamer voor een sluitende beveiliging van uw onderneming!*


JA, IK WIL GENIETEN VAN DIT UITZONDERLIJK AANBOD:

WAAROM KIEZEN VOOR G4S?
·  INCERT gekeurd**
·  In- en uitschakelen per sms of webapplicatie (wireless)
·  Draadloze afstandsbediening
·  Talloze andere uitbreidingsmogelijkheden (branddetectie,...)
·  Team van meertalige hoogopgeleide operatoren die 24/7 uw veiligheid garanderen
·  Professionele installatie door eigen personeel
 
 
*Dit aanbod is geldig tot 30 juni 2017. Het gratis meldkamerabonnement is slechts geldig in combinatie met de aankoop van een alarminstallatie van G4S en kan niet afzonderlijk verkregen worden.

**Het INCERT-merk certificeert installateurs die een bewijs van goed vakmanschap kunnen voorleggen en die beantwoorden aan de zeer strenge eisen alsook aan de kwaliteitsproducten gebruikt in de gerealiseerde beveiligingsinstallaties.