Ken jij de Golden Circle van UNIZO Denderleeuw? De kans is klein want het is een nieuwe “denktank” die we pas vorige maand lanceerden. Eens per kwartaal komt een groep van 12 Denderleeuwse ondernemers samen om te brainstormen over het ondernemersleven in Denderleeuw en vooral over hoe we dit tot een hoger niveau kunnen tillen. En 12 mag dan wel een heilig getal zijn, de ondernemers die deelnemen zijn dat allesbehalve. Ieder mag zeggen wat hij of zij denkt, zolang het maar positief en opbouwend is.

Voor deze eerste meeting kwamen we samen in ons lekkerste biercafé van Denderleeuw (euh nee, van de wereld! De Heeren van Liedekercke). Het was in eerste instantie vooral kennismaken met mekaar, wat aftoetsen wie is wie en waarom iedereen gereageerd heeft op onze oproep voor deze avond. En in feite was dat vrij duidelijk: alle leden hadden duidelijk de neuzen in dezelfde richting: van ondernemend Denderleeuw een topper maken. Ondernemers promoten, laten zien wie we zijn en waarvoor we staan.

Onze nieuwe secretaris mag nu het brainstormen samenvatten en op basis van deze elementen zullen we dan aan de slag gaan. Niet alleen dit jaar, maar ook in 2024 waar de gemeenteraadsverkiezingen een belangrijk item worden.

Wil je ook je stem laten horen? Meewerken aan een positief ondernemend Denderleeuw?
Sluit je aan bij UNIZO Denderleeuw (https://www.unizo.be/lid-worden).
Reeds lid en wil je er bij zijn? Contacteer ons via unizo.denderleeuw@unizo.be

Nuttig voor jou