Kevin Van Vlasselaer heeft een hart voor kinderen en wil de lokroep om buiten te spelen zo groot mogelijk maken. Met zijn bedrijf ‘Kidsplay’ stort hij zich dan ook vol overgave op het ontwerpen, produceren en plaatsen van houten speeltoestellen en -huisjes bij particulieren. Een leuke, creatieve visie die UNIZO Limburg nu bekroont met het Handmade in Belgium-label.

Kevin Van Vlasselaer ontwerpt houten speeltoestellen, verzaagt ze in eigen atelier en levert of plaatst ze tot slot bij particuliere klanten. “Steeds met het oog op de beste kwaliteit en veiligheid voor de kinderen”, vertelt Kevin. “We werken bijvoorbeeld met geïmpregneerde vurenhout. Dat hout dient niet meer verder behandeld te worden en heeft een garantie van 10 jaar op doorrotten.”

Zijn zaak in Stokrooie geeft een goed beeld van wat voor leuke en uitdagende houten speeltoestellen hij zoal kan maken. Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder UNIZO Limburg: “Kevin schrijft met Kidsplay aan een zeer mooi, authentiek ondernemersverhaal. De passie voor zijn vak weerspiegelt zich ook in de hoogkwalitatieve speeltuigen die hij bedenkt en bouwt. Wij overhandigen hem dan ook met veel fierheid het officiële UNIZO Handmade in Belgium-label, waarmee we ondernemers in de schijnwerpers zetten die op kleine schaal eerlijke, authentieke producten maken.”

 

Nuttig voor jou