Moira Blascetta wordt op 1 januari '24 de nieuwe voorzitter van UNIZO Maasmechelen!

Met haar 28 jaar blaast ze een frisse wind door het bestuur van de lokale ondernemersvereniging. Moira heeft een indrukwekkende staat van dienst van vier jaar als advocate in ondernemings-, bouw- en intellectueel eigendomsrecht bij het gerenommeerde kantoor Argus Advocaten. Ze heeft niet alleen voldoende juridische expertise maar staat ook voor een dynamische en toegankelijke aanpak.

“Als juridische en commerciële do-it-all,vertrek ik vanuit een duidelijke visie. Ik zoek voor elk probleem een oplossing én ga geen enkele uitdaging uit de weg. Dankzij een gezonde combinatie van empathie, doorzettingsvermogen en een drempelverlagende aanpak, kunnen cliënten steeds bij mij terecht voor professioneel en eerlijk advies” aldus Moira Blascetta.

Moira is geen onbekende in Maasmechelen, waar ze niet alleen als advocate maar ook als actief bestuurslid haar stempel heeft gedrukt. Haar betrokkenheid bij het ondernemerslandschap en haar inzet voor eerlijkheid, kracht en transparantie sluiten naadloos aan bij de waarden van UNIZO Maasmechelen.

“Wie ik ben? Simpel, het nieuwe gezicht van een jarenlang zeer krachtig onderbouwd bestuur!”
Moira Blascetta


Het nieuwe gezicht van het bestuur benadrukt het historisch karakter van UNIZO Maasmechelen, met vier generaties aan voorzitters in hun huidige bestuur. Moira kijkt ernaar uit om het werk van haar voorganger, Ward Conings, voort te zetten en uit te breiden. Haar doel is duidelijk: “de leden van UNIZO Maasmechelen moeten weten dat ze altijd kunnen rekenen op de vereniging, niet alleen voor advies maar ook als partner in goede én moeilijke tijden.”

Moira benadrukte ook de uitdagingen waarmee lokale ondernemers te maken hebben, waaronder het Spartacusplan en de besteding van de meeropbrengst van de oppervlaktebelasting. Ze gaat voor een voortdurende inzet voor de belangen van lokale ondernemers en een constructieve samenwerking met de gemeente en andere belangenbehartigingsgroepen in Maasmechelen.

UNIZO Maasmechelen kijkt met vertrouwen naar de toekomst onder leiding van Moira Blascetta en blijft zich inzetten voor een bloeiend ondernemersklimaat in de regio.

Meer info:
Moira Blascetta, voorzitter UNIZO Maasmechelen, 0473/37 71 57

Moira Blascetta (foto door psg.be)

Vier generaties voorzitterschap: Moira Blascetta, Guy Didden, Ward Conings en Karel Daniëls

Nuttig voor jou