UNIZO Riemst reikte woensdagavond voor de vierde keer de Rumanzeis Award uit, na een gesmaakt optreden van stand-up comedian Yannick Noben. Egide Meertens Plus Architecten kwam als winnaar uit de bus. Egide haalde het zeer nipt van Cleuren Cuvees en Carwash To The Point.

De naam Rumanzeis is een verwijzing naar de oorspronkelijke naam van Riemst en met de Award wil UNIZO het ondernemerschap in Riemst extra in de verf zetten. “Alle ondernemers uit Riemst kregen de mogelijkheid om drie collega-ondernemers te nomineren. Aan de hand van de ontvangen stemmen werden Egide Meertens Plus Architecten, Cleuren Cuvees en Carwash To The Point genomineerd”, aldus Wilfried Bruggen, voorzitter van UNIZO Riemst.

Een jury hield rekening met de volgende criteria: media-aandacht, het Riemster gehalte van de onderneming, de persoonlijkheid van de ondernemer, het karakter van de onderneming, de economische toestand en de tewerkstelling. Egide Meertens haalde het nipt voor de twee andere genomineerden.

Uitstraling, passie voor ondernemerschap en innovatie

"Egide Meertens Plus Architecten wordt zakelijk en creatief geleid en geïnspireerd door Egide Meertens zelf. Samen met een team van architecten en interieurarchitecten vormt hij een dynamisch bureau, dat doelgericht op zoek gaat naar oplossingen voor iedere opdracht via een unieke allesomvattende aanpak. Hun focus ligt op particuliere totaalprojecten, waarbij exterieur en interieur op elkaar worden afgestemd en van A tot Z worden beheerd: van idee tot realisatie, met één visie op het geheel centraal.

Gerealiseerde projecten van Egide Meertens Plus Architecten omvatten zowel woningen in België en Nederland, zijn naam en uitstraling is tot ver buiten Riemst bekend”, licht voorzitter Wilfried Bruggen toe.

 

award

Nuttig voor jou