Splinternieuwe lokale UNIZO vereniging Turnhout gelanceerd
 

Nadat de voormalige werking op een laag pitje stond tijdens de Coronaperiode, kwam er in april een open oproep vanuit UNIZO, gericht aan de Turnhoutse ondernemer, om nieuw leven in UNIZO Turnhout te blazen.

Karolien Huibers, adviseur Lokale Werking UNIZO Provincie Antwerpen, vertelt: “Vanuit verschillende hoeken, zoals onze Ondernemerslijn, ontvingen we signalen dat de Turnhoutse ondernemer zocht naar een platform om zijn vragen te stellen, te verbinden met andere ondernemers én met de Turnhoutse politiek.” “Na een eerste vrijblijvend netwerkcafé in april, namen enkele enthousiaste ondernemers het voortouw om opnieuw UNIZO Turnhout te doen leven.” vervolgt Karolien.

Klaar voor een nieuwe start

Het vernieuwde bestuur stelde zichzelf tijdens een kick-off voor aan de pers op woensdag 18 oktober. De boodschap van Gert Hermans, voorzitter UNIZO Turnhout, is alvast duidelijk: “Wij hebben één duidelijk doel voor ogen: een bruisend platform creëren waar elke Turnhoutse ondernemer met zijn vragen terecht kan en waar ondernemerschap en passie samenkomen.”

De nieuwe samenstelling van het bestuur is een mix van enkele oude gekenden aangevuld met nieuw bloed: Gert Hermans van Vobis Advocaten treedt aan als voorzitter met Nik Tuytelaers, welgekend als bestuurder van Cave 30, als ondervoorzitter. De penningmeester is Pascale Hendrickx, bestuurder van P-Assist. Wendy Carnier, eigenares van lunchbar ‘de leefkamer’, neemt de rol op van secretaris en staat mee in voor de communicatie. Jo De Smet, van Benten network engineering, en Tinny Driessen, eigenares Kapsalon de Merode zorgen samen voor de sociale media van UNIZO Turnhout. Andere bestuursleden zijn: Karen Slegers bestuurder van In-Motion, Marino Marysse van bestuurder van Marconsult projectmanagement en Mieke Nys eigenares van ToBe-Kempen.

UNIZO Turnhout organiseert ‘babyborrel’ voor de Turnhoutse ondernemer op 24 november

Op 24 november organiseert UNIZO Turnhout een eerste gratis laagdrempelig netwerkmoment waarop ze alle Turnhoutse ondernemers uitnodigen. Dit evenement gaat door bij ToBe-Kempen en start om 19:30 uur.

Gert Hermans, voorzitter: “We stellen ons bestuur en doelstellingen dan voor aan het bredere ondernemers-publiek. Plus, we grijpen het event ook aan om input van hen te vragen waarmee we het komende werkingsjaar aan de slag mee gaan. Want uiteindelijk zijn we er voor en door de ondernemer.”

 [EG1]Grote quote in lay-out

Wij hebben één duidelijk doel voor ogen: een bruisend platform creëren waar elke Turnhoutse ondernemer met zijn vragen terecht kan en waar ondernemerschap en passie samenkomen.

Gert Hermans, voorzitter UNIZO Turnhout

Nuttig voor jou