Daar is de lente daar is de zon! Mogen we wat zonneschijn brengen in deze dagen? “Wat opbeurend nieuws zou me wel wat deugd doen”, zei een ondernemer. Maar terwijl het grondwaterpeil op ongekende hoogte staat (joepie!), staat het water voor heel wat ondernemers tot aan de lippen. Dat is geen pessimisme maar wel realiteit.

Onze peiling naar het ondernemersvertrouwen bevestigt dit ook. En daar mogen we ook nu niet blind voor zijn. Ook daarom willen met UNIZO perspectieven aanbieden, willen we inspireren, sensibiliseren en adviseren. Je staat er immers niet alleen voor. Daarom dat ondernemers zeker nu met elkaar in dialoog moeten gaan. Zoek elkaar op. Zoek ons op en we faciliteren dat netwerken al te graag. Samen met onze lokale ondernemersverenigingen bieden we een laagdrempelig netwerk van en voor ondernemers. Voor jonge ondernemers hebben we YEA! (Young Entrepreneurs Antwerp) in het leven geroepen. Het Netwerk Ondernemende Vrouwen Antwerpen (NOVA) bewijst al heel wat jaren haar nut en waarde. Voor wie de wereld van de circulaire economie verder wil verkennen hebben we de CRCLR-community op poten gezet.

Dus trek er samen met ons op uit en laten we elkaar bestuiven met een sterke scheut energie want samenwerken werkt! Maar ook als je het hebt gehad met dat netwerken, weet dat we welgeteld één toets van jou verwijderd zijn. Programmeer alvast onze Ondernemerslijn in je gsm: 02-21 22 678. We laten je niet los. En ja vergeet het niet: geniet van de lente!