Welkom bij UNIZO-Groot Haaltert

Op deze site bieden wij u informatie over de UNIZO-ondernemersvereniging in onze gemeente. U vindt er het aanbod aan UNIZO-activiteiten in Groot Haaltert en in deze regio. Wij lichten u in over wat reilt en zeilt voor ondernemers en houden u op de hoogte van allerlei acties die wij nemen in onze gemeente voor het zelfstandig ondernemen en bieden u ruime kansen en ontmoeting met collega’s.

Wilt u mee uw schouders zetten onder UNIZO-Groot Haaltert, mail ons. Klik hier.


 


Om kennis te maken met het UNIZO-bestuur:  klik hier. 


Fraude? Het kan ook u overkomen.

Fraudeurs worden alsmaar creatiever en professioneler. Vast staat dat zowel eenmanszaken, kleine als grote ondernemingen slachtoffer zijn. Wat zijn de kenmerken van de verschillende fraudevormen, hoe kan u preventief tewerk gaan en wat als…?   Met hun nieuwe technieken belagen criminelen particulieren en diverse bedrijfsactiviteiten. Dagelijks zijn er financiële slachtoffers van: phishing, vishing, malware, internetfraude, (e-mail)hacking, spoofing, factuurfraude, Social En …

b
sp
Hoe als ondernemer omgaan met de gekte rond Pokémon GO?
U kan er niet meer omheen. De Pokémon-gekte slaat ook bij ons volop toe. Ergert u er zich blauw aan of ziet u er een commerciële opportuniteit in? Alvast enkel tips en weetjes om er mee om te gaan als ondernemer.
sp
Dag van de klant 2016
sp
UNIZO maakt werk van ondernemen in Groot Haaltert
Proximus Engie-Electrabel KBC ADMB Zenito