Contactdag Polen, Roemenië, Hongarije & Tsjechië

25 jan 2017
Veurne / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal

Contactdag Polen, Roemenië, Hongarije & Tsjechië

Internationaal ondernemen vergt een grondig voorafgaand onderzoek en gaat gepaard met een goed onderbouwd exportplan. Daarna volgen de eerste stappen en de eerste contacten met de buitenlandse handelaars waaruit tal van opportuniteiten ontstaan.

  • Heeft u een specifieke markt op het oog en zoekt u inside informatie?
  • Hebt u concrete vragen over uw strategie naar bepaalde landen of regio’s?
  • Wilt u nakaarten over informatie of ondersteuning die u vanwege FIT ontving?

Dan kan u een onderhoud aanvragen met één of meerdere van de mensen die het buitenlands netwerk van FIT vormen. De Vlaamse Economische Vertegenwoordigers of Handelssecretarissen maar ook een aantal handelsattachés van Brusselse of Waalse handel bevorderende diensten komen in de loop van het jaar op werkbezoek naar de Vlaamse Provincies.

Wij ontvangen de Vlaamse Economische Vertegenwoordigers uit Polen, Roemenië, Hongarije & Tsjechië.

Via een individuele afspraak van +/- 45 min. kan u hen ontmoeten en hen uw plannen uit de doeken doen. Een uitgelezen kans!
Zij beschikken over heel wat marktkennis en zijn graag bereid u met praktische tips en advies bij te staan, maar ook concreet opzoekwerk te doen voor u eens ze terug op kantoor zijn.

Hoe deelnemen?

Elk geregistreerd bedrijf kan een aanvraag tot een afspraak indienen via website www.fitagency.be (open de rubriek acties en events). Daar kan u de kalender downloaden en kan u zich online inschrijven. U vult daartoe het aanvraagformulier in dat u onmiddellijk elektronisch verstuurt naar een adviseur internationaal ondernemen van uw regio. Deze zal nagaan of een persoonlijk contact – een consult – de beste manier is om u van dienst te zijn. In sommige gevallen kunnen zij u op een andere manier sneller en efficiënter helpen. Van doorslaggevend belang is de toegevoegde waarde die een persoonlijk gesprek aan het uitdiepen van uw vraag kan geven.