A taste of Business Iran, VAE & Saoudi-Arabië

13 jun 2017
Leuven / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal

A taste of Business Iran, VAE & Saoudi-Arabië

De Verenigde Arabische Emiraten (VAE), Iran en Saoedi-Arabië maken dan wel deel uit van een woelige regio, het zijn stuk voor stuk landen met een grote economische aantrekkingskracht. Samen zijn ze goed voor meer dan 100 miljoen inwoners en bieden ze heel wat kansen voor buitenlandse handel. De Saoedische economie is de grootste uit de Golfregio en de koopkracht in de VAE kan zich meten met die in West-Europa. In Iran zijn de sancties sinds 2016 voor een belangrijk deel opgeschort en dit opent heel wat deuren voor het bedrijfsleven. Heeft uw bedrijf ook exportplannen richting één van deze markten?

Vragen waarop u een antwoord mag verwachten:

  • Welke zakelijke opportuniteiten zijn er? Naar welke producten en diensten is er bijzonder veel vraag?
  • Hoe vindt u geschikte partners, zoals handelsagenten of distributeurs, en wat zijn de belangrijkste culturele verschillen waar u best rekening mee houdt wanneer u zaken doet in deze landen?
  • Waar let u juridisch op bij het betreden van deze markten?
  • Wie zit er namens FIT voor u in Iran, de VAE en Saoedi-Arabië en waar kunnen zij u bij helpen?
  • En alles wat u zou willen weten over deze markten!

Deze vragen zijn slechts het topje van de ijsberg. De VLEV deelt tal van praktische tips, valkuilen en anekdotes met u. Daarnaast kan u met collega-ondernemers die actief zijn in deze landen ervaringen uitwisselen tijdens het netwerkmoment. Kortom, mis deze kans niet om alles te weten te komen over zakendoen in Iran, de Verenigde Arabische Emiraten en Saoedi-Arabië en schrijf u nu in!
Iran, VAE, Saoedi-Arabië .. your taste of business? Ontdek het tijdens een interactieve lunch met …

• Mevr. Nooshin Rahgozar (Teheran)
• Dhr. Kris Put (Dubai)
• Mevr. Ebtisam Ahmed (Riyad)

Interesse in een uitgebreid individueel gesprek over uw persoonlijke plannen (+/- 45 min.) met één of meerdere van bovenstaande Vlaamse Economische Vertegenwoordigers, neem dan contact op met het FIT-kantoor Vlaams Brabant, tel. 016 66 56 00. Zij kunnen een afspraak voor u inplannen.
Andere data en locaties vindt u hier.

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
1 x Niet-leden UNIZO: € 60.00 Excl. btw
Totaal: 72.60 EUR incl. btw