Nieuwsberichten - Internationaal 

Laatst gepubliceerde berichten

 • Vlaamse overheid kent aanwervingspremies toe voor groei- en exportmanagers in KMO’s (10 april 2014)
  Vanaf 1 april 2014 kan een KMO een aanwervingspremie bekomen ter compensatie van de loonkost van een nieuw aan te werven groei- en exportmanager.
 • Benelux roept ondernemers op om mee te stappen in een pilootproject over papierarm douanevervoer. (03 april 2014)
  Wanneer goederen de douane moeten passeren gaat dit gepaard met veel papierwerk. Dit betekent voor bedrijven vaak tijd- en/of geldverlies.
 • Fotogalerij: Debat 'Waar gaat onze mobiliteit naartoe?' (18 februari 2014)
  Op dinsdag 18 februari 2014 organiseerden UNIZO Internationaal en DHL Express ism KBC Bank een debat over 'Waar gaat onze mobiliteit naartoe? Stilstaan, vooruit of achteruit?
 • Bespaar tijd en geld met de juiste douaneregeling! (11 februari 2014)
  Bij de invoer of uitvoer van goederen wordt het ‘Enig Document’ gebruikt. Hierop wordt een douanebestemming toegekend. Met deze douane bestemming, brengt u de douane
  als het ware op de hoogte van wat er met uw goederen zal gebeuren. Vaak worden uw goederen (na een bewerking) ook weer uitgevoerd. In dat geval kan het gebruik van de juiste douanebestemming u veel geld besparen. ‘Wederuitvoer’ en het ‘plaatsen onder een douaneregeling’ zijn courante douanebestemmingen. Maar vooral met het correcte gebruik van de douaneregelingen kan u geld besparen.
 • Fotogalerij: A taste of business Rusland en Baltische Staten (11 februari 2014)
  Op 11 februari 2014 waren de Vlaamse Economische Vertegenwoordigers uit Rusland en Baltische Staten te gast bij Havenbedrijf Gent. Een interactieve infosessie vond er plaats tijdens een rondvaart in de haven van Gent.
 • DHL Express en UNIZO Internationaal stimuleren samen internationaal ondernemen (28 januari 2014)
  Internationaal ondernemen biedt onvermoede kansen voor Vlaamse kmo’s. Niet alleen in Europa, maar ook op andere continenten waar de koopkracht van de plaatselijke bevolking in de lift zit. Om ondernemers die de stap overwegen, de nodige ondersteuning te kunnen bieden, ging UNIZO Internationaal een partnerschap aan met DHL Express.
 • Groepszakenreis 'China4beginners' (27 januari 2014)
  U exporteert al binnen en buiten Europa, maar nog niet naar China? Zet dan samen met UNIZO Internationaal en FIT uw eerste stappen onder persoonlijke begeleiding, vanaf de voorbereiding tot en met de opvolging achteraf, via dit traject voor beginners.
 • Uw onderneming wil zich aan export wagen? U exporteert al, maar wenst nieuwe markten te veroveren? (20 januari 2014)
  Brussel Invest & Export biedt immers op 18 februari de Brusselse ondernemingen die zich aan export willen wagen of die al exporteren, maar nieuwe markten wensen te veroveren, een enige gelegenheid aan om haar in het buitenland gevestigde economische en handelsattachés te ontmoeten.
 • Naar Japan met YES (Young Executive Stay) (20 januari 2014)
  Het YES (Young Executive Stay) programma zendt voor de negende maal jonge Belgische kaderleden naar Japan voor een missie van een week. De deelnemers zullen kennis maken met de Japanse manier van zaken doen en tevens de basis leggen voor hun zakelijke contacten met potentiële Japanse partners.

 • Neem deel aan de groepszakenreis naar Toronto & Montreal, 29 maart - 5 april 2014 (12 december 2013)
  Flanders Investment & Trade regelt voor u

  • Een individueel afsprakenprogramma op maat van uw bedrijf
  • Praktische coördinatie (hotelreservaties, logistiek,...)
  • Netwerkmogelijkheden met collega-ondernemers
 • Fotogalerij: How to get lucky on the Chinese market (05 december 2013)
  Op donderdag 5 december 2013 organiseerden UNIZO Internationaal, Flanders Investment & Trade, DHL Express, KBC Bank, Vlaams-Chinese Kamer van Koophandel (VCKK) en de Belgische Chinese Kamer van Koophandel (BCECC)een interactief panelgesprek over de Chinese markt te Groot-Bijgaarden!
 • Pathway to the UK: discover your route to the UK market (28/11/2013 - Brussel) (14 november 2013)
  This event aims to provide professional and practical advice for businesses interested
  in establishing or furthering trade with the United Kingdom. The participating
  organisations have a proven track record of successfully guiding companies into the
  UK market, be it via agents, acquisition or new business start ups.
 • Brussels Best Exporters 2013 (21 oktober 2013)
  Naar aanleiding van het succes van de eerste editie van de Brusselse prijzen voor de export, de "Brussels Mercurius Awards", heeft Brussel Invest & Export de formule dit jaar herhaald maar onder een andere naam: "Brussels Best Exporters 2013".
 • Fotogalerij: A taste of business Italië en Spanje tijdens een rondvaart in de Haven van Gent (15 oktober 2013)
  A taste of business Italië en Spanje tijdens een rondvaart in de Haven van Gent
 • De Orange Diamond Award op dinsdag 10 december 2013 te Tilburg (07 oktober 2013)
  Bent u de meest grensverleggende ondernemer?
  Op 10 december 2013 organiseren de Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK) en de Belgisch-Luxemburgse Kamer van Koophandel voor Nederland (Beluned) in samenwerking met ABN AMRO en KPMG de ‘Orange Diamond Awards’: de prijs voor het bedrijf dat het beste onderneemt tussen Nederland en België. Deze award is een ideale kans om u als bedrijf te profileren, uw bedrijf te motiveren, nieuwe energie te geven en te leren van andere succesvolle bedrijven. Nomineer u nu!
 • Van 20 tot 26 oktober 2013 trekken Trias en UNIZO naar Zuid-Afrika. (07 oktober 2013)
  Van 20 tot 26 oktober trekken Trias en UNIZO naar Zuid-Afrika. Daar zullen zij voor het eerst hun Zuid-Afrikaanse partners ontmoeten waarmee zij een traject rond de versterking van kleine ondernemers zullen opzetten. Het initiatief werd dit voorjaar met de steun van Vlaanderen gelanceerd.
 • Fotogalerij: Expand13 (03 oktober 2013)
  Met meer dan 570 deelnemers op 3 oktober 2013 in de Antwerpse Stadsschouwburg werd het succes van de voorbije edities van EXPAND ruim overtroffen.
 • Network evening with Vietnamese Talent - 28 november 2013 - Gent (30 september 2013)
  The Belgian Vietnamese Alliance, the University of Ghent and the Province of East Flanders have the pleasure to invite you to a networking evening with Vietnamese talent, studying in Belgium.
 • Sri Lanka Business Delegation tot Belgium (18 september 2013)
  I am pleased to inform you that this Embassy, in collaboration with Brussels Enterprises is organizing a
  Trade Mission to Belgium led by the Minister of Industry and Commerce of Sri Lanka on 7th October 2013 in Brussels.
 • SelectUSA 2013 Investment Summit (22 augustus 2013)
  The SelectUSA 2013 Investment Summit is a first-of-its-kind, national-level engagement intended to connect businesses and investors from around the world with U.S. economic development organizations at the state, regional, and local levels
Vorige  |1|2|3|4|  Volgende
Lid worden Infopakket
BelgacomElectrabelKBCADMBZenito