Lady Linn, Daphne Aers & Kristel Vereecke op LifeStories

LifeStories_LADIES_EDITION!!! 13 MEI: Life Stories LADIES EDITION in Handelsbeurs Gent !!!

Klik hier om je SNEL IN TE SCHRIJVEN want de plaatsen zijn beperkt!

Binnenkort vieren we de 5e editie van Life Stories. Het wordt een bijzondere ‘Ladies Edition’ op 13 mei in de Handelsbeurs te Gent. In één van de mooiste en meest statige foyers van het land leggen 3 vrouwen hun ziel bloot. Tom Kestens (aka Lalalover) is de ‘host’ en haalt zelfs zijn piano en exclusief repertoire uit de kast voor Life Stories. Hij is de enige man die we die avond het podium laten ‘bemannen’.

Wat ziet u op het podium van Life Stories?

Geen saaie statistieken of strategische marketingpraatjes. Maar wel de échte levensverhalen. In intieme setting, verteld door de ondernemers zélf. Alles komt aan bod: het vallen, opstaan en weer doorgaan. De desillusies en de overwinningen, de dagelijkse twijfels en eeuwige dromen. En u? U leunt achterover en luistert. En praat na op een gezellige after-drink. Life Stories is een avond die aan je vel blijft pakken.

Wie staat op het podium?

daphne_aers

Daphne Aers is de kersverse winnares van de Womed Award en draagt dus de titel ‘onderneemster van het jaar’. Een straffe ‘lady’, die op haar eentje, zonder diploma, een krokettenfabriek uit de grond heeft gestampt. Nu verkoopt ze elke dag zeventigduizend kroketten aan alle supermarkten. Daphne kent u wellicht van het VTM-programma 'De Beste Hobbykok Van Vlaanderen' waar ze vier jaar geleden aan meedeed. Op Life Stories vertelt ze over haar hobbelig parcours en hoe ze in het ondernemen tuimelde. Een ‘meisje’ met een sterk hart en een kwieke geest.

lien_de_greef

Lien De Greef is de meest bekende Gentse ‘lady’. Ze noemt zichzelf Lady Linn en gaat elegant zingend door het leven. Maar dat leven is vaak een uitdaging als je altijd je hart wil volgen. Vanavond vertelt ze over de moeilijke rol van de ‘baas’, over haar twijfels, ambities en haar niet aflatende drang om te creëren. Lien werd al bekroond tot ‘doorbraak van het jaar’, ‘beste popartiest’ en ‘beste vrouwelijke soloartiest’. Maar vanavond kronen wij haar vooral tot wie ze het liefst is: Lien De Greef.

kristel_vereecke

Kristel Vereecke is de bezieler van Ghent Authentic, een team van gidsen dat interactieve wandelingen doorheen de stad Gent bedenkt en organiseert. Ze runt haar bedrijf vanuit de filosofie ‘think global, act local’. Maar Kristel had al een erg boeiende levensreis achter de rug voor ze begon te gidsen. Over herbronnen, doen wat je echt wil doen, over nieuwsgierigheid en de eenzaamheid van de innovator… Kristel gidst ons doorheen haar bijzondere leef- en denkwereld.

PRAKTISCH

Wanneer? 
Dinsdag 13 mei om 19u30
Waar?
Handelsbeurs - Kouter 29 - 9000 Gent
Prijs?
25 euro voor leden van Markant, Artemis of UNIZO
40 euro voor niet-leden

Wie wil kan vooraf deelnemen aan een etentje in Brasserie HA met de spreeksters en Tom Kestens. Hiervoor betalen leden 50 euro en niet-leden 65 euro. Maximum 30 gasten toegelaten.

SNEL INSCHRIJVEN want de plaatsen zijn beperkt! 

  

 

Laatste aanpassing: dinsdag 22 april 2014
Verwante trefwoorden: ondernemen
Lid worden Infopakket

Ontdek hier de UNIZO-ledenvoordelen

nationale partners

BelgacomElectrabelKBCADMBZenito