1e UNIZO Retaildag: Het einde van de ZELF-standige handelaar…

12 jun 2017
Gent / Netwerkactiviteit

1e UNIZO Retaildag: Het einde van de ZELF-standige handelaar…

Samen zijn handelaars sterker. De consument is veeleisend. Hoe maakt u vandaag het verschil? Laat u leiden door uw klanten, ga op zoek naar synergieën met collega-ondernemers. Slimme samenwerkingen zijn een succesfactor in de toekomst van de fysieke handel: samen promotie voeren of events organiseren, samen een complementair aanbod brengen, samen aankopen, maar ook samenwerkingen met uw klanten zijn mogelijk, met uw leveranciers, met ondernemers uit andere sectoren, met makers, …

De eerste UNIZO Retaildag staat volledig in het teken van samenwerking. Samenwerkingen zijn een gigantische opportuniteit, maar niet altijd evident om concreet uit te werken.
Laat u daarom inspireren door collega-handelaars die vandaag al kracht halen uit de wisselwerking met andere ondernemers.

Programma

Meer namen volgen snel!

  • Kurt Ostyn, marketingadviseurs.be: Het einde van de ZELF-standige handelaar? Het begin van alle samenwerking! Kurt toont aan hoe u een ‘local hero’ kan worden door slimme samenwerkingen.
  • Tina Daem, Anna Pops: A(a)lst aan Tina ligt, shoppen we alleen nog maar in Aalst. Ze bundelde de krachten met een 30tal originele handelszaken uit de stad en maakten een handig shoppingplan: www.aalstaanmijligt.be
  • Thomas Vanderhoydonck, Fietsen De Geus: Onder het motto #defysiekewinkelisspringlevend openden Fietsen De Geus en Boekhandel Stad Leest najaar 2016 de pop-upshop LTD, een uniek en ambitieus concept van twee gevestigde Antwerpse winkels.
  • Jente Kasprowski, Blabloom: Alle producten bij Blabloom zijn getest en goedgekeurd, door hun klanten. Laat die ongezouten mening maar komen! Het resultaat: kinderproducten met een plus.
  • Patrick De Pauw, Social Seeder: Hoe kan ook u ambassadeurs maken van uw klanten? Social Seeder helpt u om uw trouwe klanten te identificeren en te activeren om uw boodschappen mee de wijde wereld in te sturen.
  • Lothar De Keyne, SkiLi: Lothar werd in 2016 niet voor niets student-ondernemer van het Jaar. Voor zijn verhuursite van skimateriaal slaagde hij erin om uiteenlopende partnerships aan te gaan, o.a. met grote namen als O’Neill, Thomas Cook en Neckermann.

UNIZO Retail is het UNIZO-netwerk voor de zelfstandige (offline en online) handelaar in Vlaanderen en Brussel. Ontdek het volledige aanbod op www.unizo.be/retail

 

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
Deze activiteit is gratis.