OndernemersHorizon helpt ondernemers in moeilijkheden

UNIZO OndernemersHorizon reikt een helpende hand aan ondernemers die in moeilijkheden dreigen te raken. OndernemersHorizon is dé partner om die problemen samen aan te pakken en het bedrijf opnieuw op de juiste koers te krijgen. Met praktische tips en adviezen kan u als ondernemer zelf aan de slag. UNIZO OndernemersHorizon biedt ook individuele begeleiding met een team van adviseurs en experts.

Ondernemershorizon

Test uw bedrijf en doe de QuickScan!

Heeft u zicht op de gang van zaken in uw bedrijf? Kent u de financiële situatie? Hoe staat het met uw leveranciers? Bent u tevreden over uw medewerkers? Met de UNIZO QuickScan weet u in enkele minuten tijd of uw bedrijf het goed doet. Met enkele gerichte vragen komt u te weten hoe uw bedrijf scoort op de verschillende aspecten. Als resultaat krijgt u een duidelijk beeld van de gezondheid van uw zaak en komt u te weten of u eventueel over moet gaan tot actie via UNIZO OndernemersHorizon.

Uw houvast als ondernemen even moeilijk gaat

UNIZO Ondernemershorizon staat klaar voor u als ondernemer. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek krijgt u al een eerste advies van onze adviseur. Indien nodig verwijzen we u gericht door naar erkende experts. Zij voeren samen met u een analyse uit van uw bedrijf en stellen u een mogelijk begeleidingsplan voor. Op basis van deze analyse kan u bepalen welke begeleiding nodig is voor uw onderneming. Heel duidelijk en transparant, met de nodige indicatie van de kostprijs en de kans op slagen.

Adviespocket Vooruitziend Ondernemen

Met de Adviespocket Vooruitziend Ondernemen reiken we u 23 concrete basistips aan die u helpen uit gevaarlijk vaarwater te blijven en problemen te vermijden. Een degelijk bestuur, kennis van de markt waarin u zich beweegt, degelijke feiten cijferkennis, een strak debiteurenbeheer, financiële rapporten lezen en evalueren … Het zijn slechts enkele van de vele aandachtspunten die we de revue laten passeren, met de expertise van handelsinformatiebedrijf en UNIZO-partner Graydon.

Contacteer ons

Wacht niet tot het te laat is en contacteer de UNIZO Ondernemerslijn op 0800 20 750 of stuur een e-mail. U kan ons ook bereiken via de contactpagina van Ondernemershorizon. We brengen u indien nodig in contact met één van onze experten. U mag steeds rekenen op een vertrouwelijke afhandeling van uw vraag.