OndernemersHorizon helpt u moeilijkheden te vermijden

UNIZO OndernemersHorizon reikt een helpende hand aan ondernemers die in moeilijkheden dreigen te raken. OndernemersHorizon is dé partner om die problemen samen aan te pakken en het bedrijf opnieuw op de juiste koers te krijgen. Met praktische tips en adviezen kan u als ondernemer zelf aan de slag. UNIZO OndernemersHorizon biedt ook individuele begeleiding met een team van adviseurs en experts.

Adviespocket Vooruitziend Ondernemen

Met de Adviespocket Vooruitziend Ondernemen reiken we u 23 concrete basistips aan die u helpen uit gevaarlijk vaarwater te blijven en problemen te vermijden. Een degelijk bestuur, kennis van de markt waarin u zich beweegt, degelijke feiten cijferkennis, een strak debiteurenbeheer, financiële rapporten lezen en evalueren … Het zijn slechts enkele van de vele aandachtspunten die we de revue laten passeren, met de expertise van handelsinformatiebedrijf en UNIZO-partner Graydon.

De Makers maken klanten

Je bent gepassioneerd bezig met “maken”. Je product is fantastisch, maar krijg je het ook verkocht? Bekijk de webinar op maat van De Makers en ga aan de slag met praktische tips en advies Els van Beels.be. Zij is jouw gids en helpt je om meer en/of beter te verkopen, in je winkel en/of online.

 

Tip voor freelancers: “Stoomcursus inzicht in je financiën als freelancer"

Je omzet ken je vast wel. Wat je er netto aan overhoudt weet je ongetwijfeld ook. Maar zijn die cijfers nu ‘goed’? Welke parameters moet je in het oog houden en wat zijn veilige marges? Hoe bouw je stabiele resultaten op en wat kan je boekhouder of accountant daarin betekenen? Herbekijk de webinar op maat van freelancers en ontdek welke cijfers écht tellen.

 

Test zelf uw bedrijf en doe de QuickScan!

Heeft u zicht op de gang van zaken in uw bedrijf? Kent u de financiële situatie? Bent u tevreden over uw medewerkers? Hoe verloopt uw relatie met uw leveranciers? Met de UNIZO QuickScan weet u in enkele minuten tijd of uw bedrijf het goed doet. Met enkele gerichte vragen komt u te weten hoe uw bedrijf scoort op de verschillende aspecten. Als resultaat krijgt u een duidelijk beeld van de gezondheid van uw zaak en komt u te weten of u eventueel over moet gaan tot actie via UNIZO OndernemersHorizon.

Doe de Quickscan!

Laat naar je zaak kijken

UNIZO Ondernemershorizon staat klaar voor u als ondernemer. Tijdens een gratis gesprek met een UNIZO-adviseur krijgt u al een eerste advies. Indien nodig verwijzen we u gericht door voor begeleiding op maat.

Ondernemen is complex. U bent een duizendpoot, maar heeft u de zaak ook echter onder controle? Soms kan het goed zijn om samen met een externe een grondige analyse te maken van uw onderneming. Op basis daarvan weet u welke verbeterpunten er zijn en welke actiepunten u met prioriteit zou moeten aanpakken. Als dit aangewezen is, stelt de expert een begeleidingsplan voor, heel duidelijk en transparant, met de nodige indicatie van de kostprijs en de kans op slagen.

Nog niet helemaal overtuigd of dat extra duwtje in de rug nodig? Bekijk dan zeker deze getuigenis:

 

We helpen u!

Wacht niet tot het te laat is en contacteer de UNIZO Ondernemerslijn op 0800 20 750. U kan ons ook bereiken via de contactpagina. We brengen u indien nodig in contact met één van onze experten. U mag steeds rekenen op een vertrouwelijke afhandeling van uw vraag.