Proximus en UNIZO - Samen helpen we u ondernemen


Stel u voor: een wereld volledig op maat van zelfstandigen en kmo’s. Een wereld waarin u zich helemaal concentreert op wat voor u het állerbelangrijkste is: uw zaak. Wel, dat is de wereld van Bizz All-in: een all-in pack met dé onmisbare producten en diensten om alles in uw zaak op rolletjes te laten lopen.

Proximus investeert dan ook voluit in partnerships om ondernemers zoals u échte voordelen te bieden. Maak kennis met twee oplossingen die ook écht een verschil maken voor uw zaak: Bizz All-in en Bizz Mobile.

Tot -70 €/jaar op Bizz All-in

Bizz All-in: De all-in écht aangepast aan uw zaak

  • Onbeperkt bellen, vast én mobiel
  • Onbeperkt internet in uw zaak én megaveel mobiele data
  • 24/7 support, met herstel de dag zelf
  • Uw zaak in de cloud, uw documenten veilig en overal mee
  • Digitale tv op al uw schermen
Tot -65 €/jaar op Bizz Mobile

Bizz mobile: Mobiele abonnementen voor uw zaak

  • Onbeperkt bellen naar vaste lijnen en collega's
  • Megaveel mobiel internet
  • Efficiënt werken op een krachtig netwerk

Actie geldig van 17/10/2016 tot 17/10/2017, voor klanten die intekenen op een Bizz All-In Internet + telefonie. Het aanbod is enkel geldig voor leden, die intekenen op de actie op de website. Gedurende 12 maanden 10 % korting op de marktprijs van het maandelijkse abonnement van dienst. Enkel het maandelijkse abonnement maakt deel uit van de actie, niet het belverkeer, bijkomende opties, gehuurde films, … De korting is beperkt tot de eerste 3 mobiele abonnementen. Verenigbaar met andere lopende acties (met uitzondering van gecombineerde aanbiedingen of online kortingen). De korting is niet cumuleerbaar met productcombinaties die de klant reeds heeft.

Elk lid dat intekent op een Bizz Mobile S/M/L/XL via de website ontvangt 10% korting op het maandelijks abonnement gedurende 12 maanden. Enkel het maandelijkse abonnement maakt deel uit van de actie, niet het belverkeer en bijkomende opties. De korting is beperkt tot de eerste 3 mobiele abonnementen. Voor nieuwe klanten, verenigbaar met andere lopende acties (met uitzondering van gecombineerde aanbiedingen of online kortingen). Niet verenigbaar met productcombinaties die de klant al heeft. De aanbieding is geldig t.e.m. 17/10/2017 inbegrepen.