GO FOR FINANCE

Ben je op zoek naar de juiste financiering voor jouw onderneming? Weet je welke financieringsbehoefte je werkelijk hebt? Via het individuele begeleidingstraject Go for Finance helpen we jou op weg om jouw financieringsaanvraag tot in de puntjes voor te bereiden.

Interesse? Schrijf je hier in

VOOR WIE? 

Het begeleidingstraject Go for Finance is er zowel voor de (pre)-starter die een onderneming wenst op te richten of over te nemen, als voor de bestaande ondernemer die behoefte heeft aan financiering voor een investering of werkkapitaal. Een bijkomende voorwaarde is dat je in Vlaanderen dient gevestigd te zijn.

WAT?

Aan de hand van je financieel plan en/of boekhoudkundige cijfers brengen we je financieringsbehoefte in kaart. Vervolgens maak je kennis met alle mogelijke financieringsvormen die in aanmerking komen voor de realisatie van je project. Dat kan gaan over bancaire leningen, over leningen of maatregelen via de overheid of over alternatieve financieringsvormen zoals crowdfunding of een Winwin-lening. Zo komen we tot de optimale financieringsmix. Finaal stomen we jou klaar om de financiering effectief aan te vragen. Hoe beter je hierop bent voorbereid, hoe groter de meer kans op slagen. Doorheen de begeleiding versterk je bovendien je financiële kennis en krijgen je cijfers meer context. 

Activiteiten