Bekijk uw eigen financiële situatie

In samenwerking met GRAYDON kan u als UNIZO-lid gratis een blik werken op uw eigen financiële situatie.

In een duidelijk rapport krijgt u een overzicht van de belangrijkste financiële kengetallen van uw bedrijf: omzet, bedrijfsresultaat, nettobedrijfskapitaal, eigen vermogen, cashflow, investeringen, liquiditeitsratio, algemene schuldgraad ...  Cijfers die een beeld geven van de financiële gezondheid van uw eigen onderneming.

Bovendien kan u uw situatie vergelijken met die van andere bedrijven in uw sector. Deze vergelijking stelt u in staat om de financiële situatie van uw bedrijf nog beter te beoordelen en te interpreteren. Zo kan u ook inschatten hoe andere bedrijven (klanten/leveranciers/banken/…) úw bedrijf beoordelen, want de informatie die u in uw rapport vindt is grotendeels ook voor hen toegankelijk en terug te vinden in een Handelsrapport.

De cijfers die gebruikt worden zijn gebaseerd op de laatste jaarrekening die u indiende bij de Balanscentrale van de Nationale Bank.

Meer tools & instrumenten

UNIZO en haar partners, ontwikkelden tal van nuttige tools en instrumenten, om u beter te laten ondernemen. Ontdek ze hier allemaal. Hebt u zelf een nuttige tool of idee dat u wil delen met UNIZO leden, laat het ons weten.

Tags / Trefwoorden: 
KMO