ch_-_startersgids

UNIZO lanceert de Startersgids, een gps voor alle starters

Een eigen bedrijf starten is een hele uitdaging. Daarom lanceert UNIZO de Startergids, 368 pagina's boordevol concrete tips en tools over het opstellen van een ondernemersplan, hoe starters best hun bedrijf financieren en welke vennootschapsvorm het best bij hen past. Ook hun rechten en plichten op vlak van boekhouding, btw, belastingen en handelsreglementering komen uitgebreid aan bod. Bestel de Startersgids nu voor 25 euro (incl. BTW). En geniet van onze startersvouchers en tal van kortingen.

Bestel hier je gids!

Heb jij het startersevent van dit jaar gemist?

USW2015_Luk_Collet

De feestelijke editie van de UNIZO Startersweek 2015 is achter de rug. We blikken terug op een zeer geslaagde editie met vooral creatieve en inspirerende momenten. Tal van sprekers gaven het beste van zichzelf tijdens onze infosessies. Met een gevulde zak aan informatie en tips & tricks gingen de deelnemers voldaan naar huis om te werken aan hun ondernemersidee.

Bekijk hier de presentaties van infosessies Startersweek 2015

Heb jij dit startersvent gemist? Geen nood! Bij de Startersservice van UNIZO kan je het hele jaar door terecht voor een goed adviesgesprek, infosessies Business Model Canvas of het bekijken van de haalbaarheid van je idee. Ben je nog op zoek naar startersinformatie? Of wil je eens babbelen over het vinden van de juiste financiering? Neem dan contact op met de UNIZO Startersservice in jouw regio.

Klik hier voor een infosessie Business Model Canvas

Klik hier voor een infosessie Starten als zelfstandige


Nieuw: Startlening

De Startlening van Participatiefonds Vlaanderen is een mooie duw in de rug voor startende ondernemers. Niet enkel werkzoekende kunnen hier gebruik van maken, vanaf heden kunnen ook starters (natuurlijke personen en rechtspersonen) die nog niet of gedurende 4 jaar actief zijn †(voor natuurlijke personen in hoofdberoep) een aanvraag doen voor deze achtergestelde lening. Het maximum bedrag is ? 100.000.

UNIZO helpt jullie graag in het aanvragen van de Startlening . Meer info via:

UNIZO Antwerpen: jelle.volckaerts@unizo.be
UNIZO Limburg: wouter.moons@unizo.be
UNIZO Oost-Vlaanderen: frans.vanommeslaeghe@unizo.be
UNIZO West-Vlaanderen: joost.verbeest@unizo.be
UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel: nancy.vanespen@unizo.be

Meer info over de Startlening : PMV

UNIZO Startersservice is een erkend Steunpunt van het Participatiefonds en staat in voor je begeleiding voor ťn na de start van je eigen zaak. We wensen je alvast veel succes!

proximus_starters electrabel_starters kbc_starters ADMB_hrpartner_nieuw Zenito_logo_baseline_NL Van-Gansewinkel-zonder-baseline

Partnerbalk_starters2015_07


Alles voor een vlotte start

Alle startinformatie voor je eigen zaak. Persoonlijk advies, infosessies, een Startsimulator voor jouw zaak en een site boordevol informatie. UNIZO Startersservice garandeert je een geslaagde start.

Alle info over een eigen zaak

Start nu je eigen zaak

Je weet wat je wil en je bent er klaar voor.
Kom dan langs in ťťn van onze kantoren of regel zelf je administratie online. Wij zorgen voor een snelle en vlekkeloze opstart.

Alle info om nu te starten


Go4Business test haalbaarheid van uw ...

Go4Business test haalbaarheid van uw ondernemingsplan

Een idee om met een eigen zaak te beginnen? Go4Business geeft een haalbaarheidsadvies en helpt bij het opstellen van uw ondernemingsplan. In dit filmpje legt adv …

Sarah Van den Bril, Starter 1 jaar later

Sarah Van den Bril, Starter 1 jaar later

Sarah Van den Bril reisde in AustraliŽ en zag dat de espressobars er bagels en koffie met speciale smaken serveren. Zo'n zaak wilde ze in BelgiŽ ook opstarten. O …

Inspiratieboek 'Ik word mijn eigen baas'

Inspiratieboek 'Ik word mijn eigen baas'

Lees de getuigenissen van 10 bekende Vlamingen en een antwoord op de 50 belangrijkste startersvragen in het nieuwe inspiratieboek 'Ik word mijn eigen baas', verk …

Startersservice login

Reeds geregistreerd?

Wachtwoord vergeten / Registreren

Startersservice Nieuwsbrief

Wil je 2-wekelijks een interessante nieuwsbrief ontvangen?

Bekijk hier een voorbeeld

Startersservice Activiteiten

Activiteiten specifiek voor startende ondernemers

Activiteiten in uw buurt

Startersservice Tools

Startersservice Getuigenissen

nationale partners AO met steun via - pact 2020

Stel uw vraag
BelgacomElectrabelKBCADMBZenito