Slideshow
slideshow

Slagerij Rondou uit Leuven brengt boekje uit: 'Rundsvlees van kop tot staart - alles wat je wil weten over rundsvlees'


Slagerij Rondou is een begrip in Leuven en verre omstreken. De Rondou’s staan voor 3 generaties slagers waarbij het vak werd overgedragen van vader op zoon. Vandaag staat Filip Rondou samen met zijn echtgenote Siona aan het roer. De liefde voor het ambacht en het streven naar de beste kwaliteit zit de Rondou’s in het bloed.

Dagelijks krijgen Filip en Siona kooklustige klanten over de vloer die haast onmogelijke verzoeken tot hen richten. Ze vragen om een chateaubriand maar moeten eigenlijk ossenhaas hebben, ze willen een rundsribstuk voor vier, terwijl je daar eigenlijk een gans leger mee kan voeden. Over de benamingen en herkomst van de onderdelen van het rund bestaat veel foto siona en filiponduidelijkheid. Om hun klanten en iedereen die graag kookt definitief uit de verwarring te helpen, schreven de Rondous het boekje cover boekje rundsvlees‘Rundvlees – van kop tot staart’.

In dit praktische en volledige naslagwerkje vind je alles wat je dient te weten over rundvlees: onderdelen en benamingen, vuistregels en tips, technieken voor bereiding en recepten met alle basisinformatie over rundvlees. Met veel foto’s, gedetailleerde tekeningen en handige icoontjes, wil dit boek tegemoetkomen aan de vraag van veel hobbykoks en liefhebbers van lekker eten om meer broodnodige productkennis. Alle teksten zijn toegankelijk geschreven en worden uitgebreid geïllustreerd. Zo kan iedereen zich binnenkort wagen aan de perfect gebakken en gesneden filet pur.

 ‘Rundvlees – van kop tot staart’ wordt verkocht aan 9,95€ bij beenhouwerij Rondou (Pensstraat 5, 3000 Leuven) of kan per mail besteld worden:

rondou@me.com

Bent u ook slager en wenst u dit boekje ook te verspreiden bij uw klanten, neem dan zeker rechtstreeks contact op Filip en Siona Rondou! 

 

Print Content OnlyShare/Bookmark
Overzicht leden in uw regio
Laatste aanpassing: 12 januari 2011

Dag van de Klant

lees meerOp zaterdag 26 september staat de klant opnieuw centraal bij meer dan 100.000 zelfstandige ondernemers. Met een warme glimlach en een kleine attentie zullen opnieuw 2 miljoen klanten in de bloemetjes gezet worden. UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, en de Vlaamse Overheid willen op die manier klantvriendelijk ondernemerschap onderlijnen.

lees meer..

 

Activiteitenkalender
Legende

UNIZO Ondernemerslijn

lees meerEen ondernemersvraag?
Contacteer ons 24/24, 7/7

lees meer..

De UNIZO Starterspas

lees meerStartende ondernemers verdienen een sterke partner.

Daarom de UNIZO Starterspas. Een stevig pakket groeihormonen in 4 stevige verpakkingen.

De starterspas heb je al voor 16 euro per maand

Met een UNIZO lidmaatschap, een persoonlijke startersadviseur inclusief scan, 12 maanden gratis boekhoudpakket en pechbijstand en extra voordelen.

lees meer..

Belgacom http://www.electrabel.be KBC ADMB Zenito