Slideshow
slideshow

Schrijnwerkerij Grootjans uit Glabbeek wint schrijnwerk awards 2010

De afromosia kader aan de binnenzijde benadrukt de harmonie naar het interieur toe terwijl de combinatie aluminium/staal en glas zorgt voor het strakke karakter aan de buitenzijde. De overgang tussen glas en baksteen verloopt vrijwel naadloos en lijkt of dat het glas op de hoeken van de gevels in verstek met de steen te zijn uitgevoerd.

postzegelraamDoor de opbouw van het raam worden traditionele koudebruggen vermeden, ook is het glas door zijn mechanische bevestiging heel wat makkelijker te vervangen bij breuk.

De vakjury bekroonde dit ontwerp dan ook met een Schrijnwerk Award 2010 en sprak woorden van lof over het vakmanschap waarmee Schrijnwerkerij Grootjans het project uiteindelijk gerealiseerd had.

 

Schrijnwerkerij Grootjans bvba uit Glabbeek is een KMO met 5 gedreven vakmensen in dienst, in eigen atelier wordt met veel vakmanschap de meest uiteenlopende dingen gerealiseerd. Zaakvoerder Grootjans Geert vertegenwoordigt de vierde generatie die aan de Butschovestraat een algemene schrijnwerkerij uitbaat. De hoofdactiviteit bestaat vooral uit het maken van bijzondere ramen in bijvoorbeeld pastorijstijl of retrostijl. Het gaat hier om ramen met siermoluren, zware neuzen en botvorm en dit in alle kleuren.

Schrijnwerkerij Grootjans beschikt over een eigen lakkerij waar de ramen volledig afgelakt worden waardoor onderhoudsintervallen van 10 jaar en meer realiteit zijn geworden.

Daarnaast plaatsen zij ook binnendeuren, inbouwkasten, ramen uit pvc en aluminium, en allerhande aanverwante producten uit hout.

Voor meer info

www.schrijnwerkerij-grootjans.be

info@schrijnwerkerij-grootjans.be

 

vind hier meer info over vorige leden 'in de kijker':

Hermelijn in Tienen

Slagerij Rondou in Leuven

Van Hellemont fruit in Meensel-Kiezegem in en 200BE in Elsene

Immo 3000 in Linden

Van Goidsenhoven in Holsbeek

 

 

Print Content OnlyShare/Bookmark
Overzicht leden in uw regio
Laatste aanpassing: 12 januari 2011

Dag van de Klant

lees meerOp zaterdag 26 september staat de klant opnieuw centraal bij meer dan 100.000 zelfstandige ondernemers. Met een warme glimlach en een kleine attentie zullen opnieuw 2 miljoen klanten in de bloemetjes gezet worden. UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, en de Vlaamse Overheid willen op die manier klantvriendelijk ondernemerschap onderlijnen.

lees meer..

 

Activiteitenkalender
Legende

UNIZO Ondernemerslijn

lees meerEen ondernemersvraag?
Contacteer ons 24/24, 7/7

lees meer..

De UNIZO Starterspas

lees meerStartende ondernemers verdienen een sterke partner.

Daarom de UNIZO Starterspas. Een stevig pakket groeihormonen in 4 stevige verpakkingen.

De starterspas heb je al voor 16 euro per maand

Met een UNIZO lidmaatschap, een persoonlijke startersadviseur inclusief scan, 12 maanden gratis boekhoudpakket en pechbijstand en extra voordelen.

lees meer..

Belgacom http://www.electrabel.be KBC ADMB Zenito