Slideshow
slideshow

Just Software haalt Music For Life op dinsdag 21 december naar Dilbeek!

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Studio Brussel eind december Music for Life. Dit jaar staan de inzamelacties in het teken van weeskinderen van ouders met aids. Het Studio Brussel-programma Music At Work gaat ook dit jaar ‘on the road’ voor Music For Life.
StuBru DJ Christophe Lambrecht zorgt bij verslogo_stubruchillende bedrijven voor een muzikale boost op de werkvloer.

Just Software nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen in het Saviocentrum op 21/12 van 16u tot 20u. Inkom is gratis. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje,en de opbrengst gaat volledig naar Music For Life.

Breng zelfgemaakte cake, taart of wafels mee en zorg zo samen met ons voor een groot dessertenbuffet. Ook deze opbrengst gaat naar Music For Life

Wat?
Een kort maar krachtig feestje t.v.v. Music For Life

Wanneer?
Dinsdag 21 december van 16u tot 20u

Waar?
Saviocentrum - Stationsstraat 275 - Dilbeek

meer info? neem contact op met tine.van.hoof@justsoftware.be

Just Software, dit jaar genomineerde voor KMO-laureaat Vlaams-Brabant, ontwikkelt en levert geïntegreerde softwareoplossingen voor het beheer van financiële en administratieve processen in de KMO. Hun aanpak is die van een KMO: resultaatgericht, prijsbewust en met gezond verstand. Consultancy is bij hen een middel, geen doel.

Meer info: www.justsoftware.be

Deze actie is een initiatief van Studio Brussel en Just Software, in samenwerking met www.dataprint.be,www.schafthuis.be,www.bakkerijvandessel.be en VALKO koffie

Print Content OnlyShare/Bookmark
Overzicht leden in uw regio
Laatste aanpassing: 04 februari 2011

Wegenwerken E-40 Bertem-Leuven in augustus

lees meerTussen 1/08 en 24/08 zullen er op de E-40 richting Luik in Bertem/Heverlee tijdelijke herstellingen aan het wegdek plaatsvinden. Er wordt hinder verwacht, vooral in de avondspits.

Verkeer vanuit Brussel zal op 1 augustus s ochtends net voorbij de oprit Bertem over drie rijstroken beschikken i.p.v. de vier rijstroken die er in normale toestand (zonder werken) beschikbaar zijn. De oprit Bertem wordt uit veiligheidsredenen afgesloten.

lees meer..

 

Activiteitenkalender
Legende

Unizo Ondernemerslijn

lees meerEen ondernemersvraag?
Contacteer ons 24/24, 7/7

lees meer..

De UNIZO Starterspas

lees meerStartende ondernemers verdienen een sterke partner.

Daarom de UNIZO Starterspas. Een stevig pakket groeihormonen in 4 stevige verpakkingen.

De starterspas heb je al voor 16 euro per maand

Met een UNIZO lidmaatschap, een persoonlijke startersadviseur inclusief scan, 12 maanden gratis boekhoudpakket en pechbijstand en extra voordelen.

lees meer..

Belgacom http://www.electrabel.be KBC ADMB Zenito