Slideshow
slideshow

Sylvester Productions brengt ondernemerschap in beeld

sylvester_productions

Op 30 maart 2010 lanceerde minister-president Kris Peeters een oproep naar de media om de positieve beeldvorming rond ondernemerschap bij het grote publiek te stimuleren. In dit kader is Sylvester Productions geselecteerd om voor VTM twee programma’s te maken rond ondernemerschap in Vlaanderen.

EIGEN BAAS is een nieuwe achtdelige en onthullende realityreeks waarin één jaar lang 8 gewone Vlamingen gevolgd worden die ‘hun eigen baas’ willen zijn en die de stap zetten om een eigen zaak uit de grond te stampen. Tijdens de realisatie van die levensdroom worden ze ieder geadviseerd door een gerenommeerd Vlaams topondernemer die hen zal helpen om van hun onderneming een succesverhaal te maken. Elke aflevering van EIGEN BAAS vertelt het straffe verhaal van één starter en één topondernemer.
 
CREME DE LA CREME is een tiendelige fictiereeks over Roos en Victoria, twee boezemvriendinnen die op hun 34ste hun ultieme jeugddroom willen verwezenlijken: een eigen ijssalon opstarten om daar het beste ijs ter wereld te maken.
 
De twee reeksen worden gerealiseerd met de steun van het Agentschap Ondernemen.

Print Content OnlyShare/Bookmark
Overzicht leden in uw regio
Laatste aanpassing: 09 juni 2011

IS UW ONDERNEMING FUTUREPROOF?

lees meerUw omgeving verandert razendsnel. Wat is uw volgende stap? Kom naar het UNIZO Ondernemerscongres en bereid u voor. U krijgt er inzicht in de nieuwe tendensen en vooral uw perspectieven daarin.

lees meer..

 

Activiteitenkalender
Legende

UNIZO Ondernemerslijn

lees meerEen ondernemersvraag?
Contacteer ons 24/24, 7/7

lees meer..

De UNIZO Starterspas

lees meerStartende ondernemers verdienen een sterke partner.

Daarom de UNIZO Starterspas. Een stevig pakket groeihormonen in 4 stevige verpakkingen.

De starterspas heb je al voor 16 euro per maand

Met een UNIZO lidmaatschap, een persoonlijke startersadviseur inclusief scan, 12 maanden gratis boekhoudpakket en pechbijstand en extra voordelen.

lees meer..

Belgacom http://www.electrabel.be KBC ADMB Zenito