Slideshow
slideshow

Blue Bay uit Tielt-Winge lanceert 'enjoi', een gestandaardiseerd ‘management informatie systeem’ op maat van de KMO

Sinds 2000 is de firma Blue Bay actief in de wereld van “Business Intelligence”. De afgelopen 11 jaren werden grote analyse- en rapporteeromgevingen ontwikkeld voor grote organisaties in de publieke en private sector. Deze omgevingen zijn van grote toegevoegde waarde voor elke vorm van organisatie. De hoge ontwikkelkost en de dure programmatuur hiervoor maakt dat dit niet haalbaar is voor het merendeel van kleine en middelgrote organisaties.

Enjoi_Analyse3Op dit probleem biedt Blue Bay nu een antwoord onder de vorm van ‘enjoi’, een gestandaardiseerd ‘management informatie systeem’ dat zich plaatst op ERP applicaties met gegevens van aankopen, boekhouding, stockbeheer en dergelijke meer. Het wordt aangeboden aan een voor de KMO haalbaar budget.

Het ondersteunt het strategische en tactische beslissingsniveau binnen kleine en middelgrote ondernemingen door de aanlevering van informatie onder de vorm van grafieken, kruistabellen en dashboards.

Enjoi_DashboardGebruikers hiervan kunnen op een heel gebruiksvriendelijke manier zelf analyses uitvoeren op hun gegevens of rapporten aanmaken die doorheen de volledige organisatie kunnen gebruikt worden. Een uitgebreide set van standaard oplijstingen is reeds aanwezig in enjoi zodat u zeer snel tot concrete resultaten komt.

Enjoi wordt sinds kort door de Vlaamse Overheid (agentschap IWT) gesteund als innovatieproject.

 

Lees meer op: www.bluebay.be

contact: Stefan Leunis

 stefan.leunis@bluebay.be
 +32 496 23 72 11

 

Print Content OnlyShare/Bookmark
Overzicht leden in uw regio
Laatste aanpassing: 28 oktober 2011

Dag van de Klant

lees meerOp zaterdag 26 september staat de klant opnieuw centraal bij meer dan 100.000 zelfstandige ondernemers. Met een warme glimlach en een kleine attentie zullen opnieuw 2 miljoen klanten in de bloemetjes gezet worden. UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, en de Vlaamse Overheid willen op die manier klantvriendelijk ondernemerschap onderlijnen.

lees meer..

 

Activiteitenkalender
Legende

UNIZO Ondernemerslijn

lees meerEen ondernemersvraag?
Contacteer ons 24/24, 7/7

lees meer..

De UNIZO Starterspas

lees meerStartende ondernemers verdienen een sterke partner.

Daarom de UNIZO Starterspas. Een stevig pakket groeihormonen in 4 stevige verpakkingen.

De starterspas heb je al voor 16 euro per maand

Met een UNIZO lidmaatschap, een persoonlijke startersadviseur inclusief scan, 12 maanden gratis boekhoudpakket en pechbijstand en extra voordelen.

lees meer..

Belgacom http://www.electrabel.be KBC ADMB Zenito