18 nov 2019
Dilbeek / Netwerkactiviteit

After Work Drink met inspirerende lezing over 'geluk' I UNIZO-DUO Dilbeek

Op vrijdag 22 november is het opnieuw jouw dag. De Dag van de Ondernemer!
Naar goede gewoonte zet UNIZO die dag al het mooie aan ondernemerschap in de verf.
We nodigen jou dan ook graag uit om samen met ons het ondernemerschap in Dilbeek te vieren.

We doen dit met een AfterWorkDrink op maandag 18 november 2019 tussen 18u00 en 20u30 in Lou's Plek (CC Westrand), gevolgd door een inspirerende lezing over "Geluk" door Leo Bormans in de theaterzaal van CC Westrand.
Volgens Leo Bormans halen we geluk door dingen te doen, ondernemen dus.

Verloop van de avond:
18u00 - 20u30: AfterWorkDrink in Lou's Plek met tapas en kleine gerechtjes waar je gelukkig van wordt. Het eerste drankje is op onze kosten.
20u30 - 22u00: Lezing 'Zoektocht naar Geluk' door Leo Bormans en Saitoti Kitasho

Deze avond is een samenwerking tussen DUO, UNIZO, Westrand en Trias. Jouw bijdrage gaat naar Trias om zijn ondernemende partners wereldwijd te versterken.

Gun jezelf het geluk erbij te zijn en schrijf je vandaag nog in.

Met ondernemende groeten,
 
Guido Kestens
Voorzitter DUO - UNIZO DilbeekZoektocht naar Geluk

Geluksonderzoeker Leo Bormans, auteur van ‘The World Book of Happiness’, reisde eind 2018 met Trias naar Tanzania, waar ook de Masai – grotendeels semi-nomadische veehouders in Oost-Afrika – leven. Hij ontmoette er Saitoti Kitasho, een gedreven Masai die voor Trias werkt.
Saitotis werk en levensverhaal lieten een diepe indruk na bij Leo Bormans:

"We halen geluk uit dingen die we doen, uit ondernemen dus. Van je leven in eigen handen kunnen nemen. Ik zag hoe Saitoti zijn ziel legde in zijn werk, in hoopvolle projecten die mensen in hun ondernemerschap vooruithelpen, op weg naar meer geluk. Nu komt Saitoti voor een week naar België. Hij vertelt zowel over het leven bij de Masai, zijn werk als wat hem gelukkig maakt."

Leo en Saitoti geven een beperkt aantal lezingen in België waar ze hun inspirerende ervaringen rond geluk en het werk van Trias delen.

Leo Bormans
Leo reist de wereld rond als ambassadeur van het Geluk. Hij is schrijver en inspirator. Leo heeft een Master in Talen & Wijsbegeerte en is auteur van de internationale bestseller The World Book of Happiness. Dat boek is veelvuldig vertaald, zelfs in het Japans, Russisch en Chinees. Voormalig EU-president Herman Van Rompuy heeft het cadeau gedaan aan alle wereldleiders met de vraag geluk en levenskwaliteit ook op de politieke agenda te zetten. Meer info over Leo Bormans ...

Prijzen
  • Niet-leden: 20,00 EUR Excl. btw
  • UNIZO leden: 20,00 EUR Excl. btw