12 sep 2022
Elewijt (Zemst) / Cursus

LABO - hét netwerk voor ondernemende vrouwen

Hét offline traject voor authentieke onderneemsters (LAdy BOss) die graag op een net wat andere, meer persoonlijke en diepgaande manier willen samenkomen om hun verhaal, passie, visie en ervaringen met elkaar te delen. Om bij te leren en verder te groeien op een manier die helemaal bij hen past.

Tijdens de sessies van LABO zoek je de verbinding op met 10 andere onderneemsters, deel je je eigen verhaal en inzichten, leer je van de anderen én krijg je extra kennis en tools aangereikt van toptrainers die je (zelf)kennis, skills en ondernemerschap verder bijschaven.
Dit steeds op een authentieke en interactieve manier, zodat je na afloop ook echt aan de slag kan.

Wat je leert? Jij beslist!

Voor 5 van de 7 contactmomenten beslis je zelf, in samenspraak met je LABO-collega’s, voor welke onderwerpen we professionele sprekers en experten uitnodigen. Je bent dus nu al zeker van een interessant leerparcours! Wij coördineren en organiseren zodat jij zorgeloos kan focussen op je persoonlijke groei en de uitbouw van je zaak. Er is een maandelijkse bijeenkomst voorzien. We starten op van zodra de groep compleet is.

Voor onderneemsters met pit en ambitie!

LABO brengt vrouwelijke ondernemers samen die ambitieus, communicatief en daadkrachtig zijn. Die de kracht van een sterk, intiem netwerk begrijpen en hierop willen inzetten. Die de echte verhalen willen horen van andere ondermeesters en daaruit willen leren. Die geloven dat investeren in zichzelf en in elkaar een sterke vorm van zelfzorg én groei is. Die openstaan voor nieuwe kennis van bevlogen coaches en sprekers. Die van daaruit willen groeien, niet alleen, maar samen met en dankzij anderen.

Enkele getuigenissen:

Lady Boss Netwerk - LABO>> Lees het volledige Bloovi-artikel 

 

Lady Boss Netwerk - LABO>> Lees het volledige artikel uit het ZO-magazine (dec 21) 

 

Lady Boss Netwerk - LABO

De deelnameprijs voor dit traject kan indien gewenst ook gespreid betaald worden. De eerste betaling gebeurt dan voor de start van het traject en de tweede betaling voor de 4de sessie. Contacteer mij gerust hierover: lena.laurent@unizo.be

Sessies

Sessie 1: Kennismaking + uitstippelen LABO-parcours

De kracht van LABO zit in die verbinding, in de wisselwerking tussen de deelneemsters onderling. We nemen dan ook graag de tijd om elkaar te leren kennen.

In deze sessie stippelen we samen ons eigen boeiende parcours uit. Wat willen we en cours de route bijleren? Welke doelen stellen we onszelf als individu en als groep? Welke topics mogen met andere woorden aan bod komen in de volgende sessies? Dit doen we tijdens een hands-on brainstormsessie onder begeleiding van een ervaren coach.

12/09/2022 - 12:00 - 17:00
Sessie 2: Persoonlijke en professionele groei

Starten doen we door even goed naar onszelf en onze onderneming te kijken. Welke stappen wil je nog zetten in je verdere ontwikkeling als onderneemster? Waar ga je naartoe met je zaak? Hoe hou je op persoonlijk en professioneel vlak alle ballen in de lucht? Waarin en waardoor word je misschien nog tegengehouden? Ken je jouw belemmerende gedachten? Waar zie jij voor jezelf nog groeipotentieel? 

Samen met een expert ter zake pak je je groei-uitdagingen aan.

 

 

17/10/2022 - 12:00 - 17:00
Sessie 3

Het thema van deze sessie wordt door de groep bepaald tijdens de 'Brainstorm' (sessie 1).

14/11/2022 - 12:00 - 17:00
Sessie 4

Het thema van deze sessie wordt door de groep bepaald tijdens de 'Brainstorm' (sessie 1).

19/12/2022 - 12:00 - 17:00
Sessie 5

Het thema van deze sessie wordt door de groep bepaald tijdens de 'Brainstorm' (sessie 1).

16/01/2023 - 12:00 - 17:00
Sessie 6

Het thema van deze sessie wordt door de groep bepaald tijdens de 'Brainstorm' (sessie 1).

20/02/2023 - 12:00 - 17:00
Sessie 7

Het thema van deze sessie wordt door de groep bepaald tijdens de 'Brainstorm' (sessie 1).

20/03/2023 - 12:00 - 17:00
Prijzen
  • 990,00 EUR Excl. btw