04 okt 2022
Leuven / Cursus

Ondernemersforum: Laat je business groeien via LinkedIn

De eerste stap naar succesvol zakendoen op LinkedIn? Je identiteit doordacht uitbouwen.

Mensen doen zaken met mensen, niet met een logo of merk. Eerst moeten ze je leren kennen. Pas daarna kunnen ze je waarderen en vertrouwen. Ook op LinkedIn zoeken mensen naar contact en verbinding. De ‘snuffelaars’ op je profiel willen weten waar je voor staat. Of je authentiek bent. Of jij en je manier van werken bij hen passen. 

Onze manier van zaken doen is enorm veranderd. Het opbouwen van relaties is altijd de kern geweest van sales, maar vandaag is het belangrijker dan ooit. Aandacht krijgen van jouw doelpubliek en omzetten in vertrouwen vraagt een nieuwe en duurzame aanpak voor jou en je bedrijf.

LinkedIn & sociale media zijn een enorme opportuniteit om essentiële leads voor je business te genereren. Een enorm onderbenut potentieel om prospecten te bereiken en te schalen. Draai met social selling en je authentieke persoonlijke aanpak het traditionele verkoopproces om en benader je doelgroep om leads te genereren en mini-ambassadeurs te creëren. 

Na een LinkedIn-analyse van jouw bedrijfspagina maakt onze expert Erendiz Ates je stap voor stap wegwijs in de tool. Het traject steunt op 3 pijlers: Identiteit, Netwerk & Content. Deze pijlers vormen de basis van een goede LinkedIn pagina.

Op een duurzame en consistente manier werken we aan de 4 belangrijkste aspecten:

1. Brand Awareness

2. Klantenbinding

3. Brand Ambassadeurschap & employer branding

4. Social selling & Recruiting

[ VOOR WIE ]

Elke ondernemer,freelancer… die zijn of haar LinkedIn pagina wil optimaliseren en er graag ook meer resultaat wil uithalen (leads, connecties, partners, samenwerkingen...).

[ DOOR WIE ]

Erendiz Ates is onze expert! Hij helpt bedrijven en professionals groeien door samen met hen een sterke LinkedIn strategie uit te bouwen. Gekenmerkt door zijn kwalitatieve- en persoonlijke aanpak, toont hij de kracht van LinkedIn en hoe je LinkedIn als volwaardige tool in jouw merkstrategie kan opnemen.

Hij ondersteunt talrijke kleine & grote bedrijven en organiseert regelmatig LinkedIn Masterclasses. Ondertussen heeft hij meer dan 250+ bedrijven uit verschillende sectoren de nodige strategische boost gegeven.

[ PROGRAMMA ]

19u     We starten met een heerlijke avondmaaltijd

20u     Start sessie 'LinkedIn'

22u30 Tijd voor een drankje

Sessies

Sessie 1: Geef je persoonlijke en zakelijke merk een boost

Tijdens de eerste sessie gaan we op zoek naar wat jouw bedrijf uniek maakt, jouw identiteit en Unique Selling Point (USP). Hiermee zal je ook moeten uitpakken op LinkedIn. Je krijgt praktische tips aangereikt en ontdekt enkele inspirerende voorbeelden. Je leert LinkedIn te gebruiken als volwaardige social mediatool!

04/10/2022 - 19:00 - 23:00
Sessie 2: Geef je netwerk een boost

Hoe zorg je ervoor dat je netwerk uitbreidt en de conversaties binnenstromen? Erendiz leert je alles over het vinden van goede connecties en leads, zo krijg jij een groter bereik en meer klanten! Tover je connecties om tot ambassadeurs en laat hen jouw bedrijf aanbevelen, je zal zien dat je verkoop zal stijgen!

18/10/2022 - 19:00 - 23:00
Sessie 3: Bereik meer met je content op LinkedIn

Erendiz voorziet je van enkele slimme ‘hacks’ om jouw pagina te boosten. Met zijn praktische tips werk jij aan een contentstrategie die meer zichtbaarheid en betrokkenheid zal opleveren. Ook leer je hoe je ambassadeurs inzet om het imago van je zaak te versterken en sneller je doel te bereiken!

08/11/2022 - 19:00 - 23:00
Sessie 4: Vind nieuwe medewerkers met LinkedIn

LinkedIn is veel meer dan een tool waarmee je jouw onderneming zichtbaar kan maken. Vele recruiters gebruiken de tool om het juiste personeel te vinden. Leer in deze sessie kwalitatieve content creëren om de juiste medewerkers aan te trekken. Van vacature tot persoonlijke benadering, Erendiz maakt je wegwijs in de social recruiting technieken.

15/11/2022 - 19:00 - 23:00
Prijzen
  • 400,00 EUR Excl. btw