Welkom bij UNIZO-Aalter

Op deze site bieden wij u informatie over de UNIZO-ondernemersvereniging in onze gemeente. U vindt er het aanbod aan UNIZO-activiteiten in Aalter en in deze regio. Wij lichten u in over wat reilt en zeilt voor ondernemers en houden u op de hoogte van allerlei acties die wij nemen in onze gemeente voor het zelfstandig ondernemen en bieden u ruime kansen en ontmoeting met collega?s.

Waarom zou U unizo-lid worden : klik hier.


Om een informatiepakket te ontvangen of om u aan te sluiten bij UNIZO: klik hier.


Om kennis te maken met het UNIZO-bestuur: klik hier.

After work Ondernemerscafé i.k.v. Dag van de Ondernemer

Als ondernemer werk je bijna 7/7... om maar niet te zeggen het jaar rond! Deze dag is van jou! We zetten jou en je collega's daarom graag in de bloemetjes. Wij zorgen voor een hapje, winterse warmte en een leuke beat en samen maken we de sfeer!   Om het spannend te houden sturen we jou de geheime locatie door na inschrijving.   We verwachten je vanaf 18u30.   Meer info en inschrijven: klik hier.    

UNIZO kiest

  Wat verwacht u van uw gemeente na de gemeenteraadsverkiezingen van 14/10/2018 ?   Wat moet er de volgende jaren in onze gemeente gebeuren zodat u en uw collega-ondernemers in de beste omstandigheden kunnen ondernemen?   U heeft daar ongetwijfeld een mening over. En die willen wij graag kennen. Volgend jaar zijn er immers gemeenteraadsverkiezingen.   UNIZO Aalter wil in aanloop naar die verkiezingen een duidelijke boodschap meegeven aan de politieke partijen over wat on …

b
social media
sp
sp
sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Aalter
KBC Proximus Zenito ADMB