Aanvraagformulier UNIZO E-commercelabel

Wilt u het UNIZO E-commercelabel aanvragen voor uw webshop?

  1. Vul dan onderstaand formulier in.
  2. U ontvangt van ons vervolgens de nodige juridische modellen die u verder kan invullen:
    1. Model voor de Algemene Voorwaarden voor uw webshop
    2. Checklist met de relevante wettelijke voorschriften die gelden voor verkoop op afstand, de wetgeving op de elektronische handel en de regels rond privacybescherming.
  3. U bezorgt ons alle gevraagde documenten (ingevuld) terug. Het juridisch bureau neemt uw dossier door en begeleidt u bij de nodige aanpassingen en opmerkingen.
  4. Zodra uw webshop volledig voldoet aan de vereisten, krijgt u het label en een certificaat uitgereikt dat u zichtbaar opneemt in uw webshop.
  5. Jaarlijks ontvangt u bericht van UNIZO voor een juridisch onderhoud van uw webshop, via een vereenvoudigde procedure.

TIP:
Bent u al UNIZO-lid?
Meld u dan eerst aan via de knop 'Log in' bovenaan deze pagina, dan worden uw persoonsgegevens hieronder al automatisch ingevuld.

(bv. 0123.456.789)
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid. Algemene voorwaarden | Privacy verklaring