27 nov 2018
Gent / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal

Betreed de Spaanse arena

Op het eerste zicht is Spanje geen onbekend land voor ons. Jaarlijks gaan meer dan twee miljoen landgenoten op vakantie naar Spanje voor zon en cultuur. Tienduizenden Belgen hebben van dit land hun thuis gemaakt en in 2017 stond België zelfs op de vijfde plaats gerangschikt voor wat betreft de aankoop van huizen. Onze goede band met Spanje uit zich ook in indrukwekkende handelscijfers. Vlaanderen alleen al exporteerde in 2017 voor meer dan 8 miljard euro goederen naar de Spaanse markt. Dit maakt dat Spanje de 7de belangrijkste klant van onze regio is.

Wij nodigen onze beginnende exporteurs dan ook graag uit deel te nemen aan het begeleidingstraject “Spanje4explorers”. Op deze manier kan u ontdekken waar de Spaanse marktopportuniteiten liggen voor uw bedrijf. De Spaanse markt is een markt van 47 miljoen Spanjaarden en heeft jaarlijks meer dan 80 miljoen buitenlandse bezoekers. Bovendien zijn er heel wat Spaanse multinationals die wereldwijd zaken willen doen, ook met Vlaamse bedrijven.

U staat er niet alleen voor want UNIZO en Flanders Investment & Trade begeleiden u in al uw exportplannen naar Spanje. Wil u dus meer weten over uw opportuniteiten en het begeleidingstraject? Schrijf u dan in voor de infosessie mét inspirerend panelgesprek op dinsdag 27 november 2018!

PROGRAMMA

19u00    Onthaal
19u30    Verwelkoming
19u40    Wat u zeker moet weten over business doen in en met Spanje
20u00    Interactief ondernemersgesprek:‘Spanje, een markt met veel opportuniteiten voor Vlaamse KMO’s’
21u00    Praktische toelichting begeleidingstraject ‘Spain4Explorers’
21u15    Q&A
21u30    Slotwoord en aansluitend netwerkreceptie

Annulatie mogelijk tot 20/11. Kan u niet aanwezig zijn, gelieve ons dan vooraf te verwittigen. Bij afwezigheid zonder voorafgaande melding hebben wij het recht het volledige inschrijvingsbedrag aan te rekenen.

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden UNIZO: € 60,00 Excl. btw
Totaal: 72,60 EUR incl. btw