14 okt 2021
Brugge / Netwerkactiviteit

Business Up


Na een succesvolle editie in 2019 zijn we na een coronajaar 2020 volledig terug! Business Up 2021 belooft een fantastisch live event te worden met topsprekers én de uitreiking van KMO en beloftevolle KMO van het Jaar. En jij kunt erbij zijn!

Topspreker Rik Vera: ondernemerschap na corona

Ondernemers stonden voor uitdagingen van ongeziene proporties. Het was voor velen met momenten vechten om te overleven en vaak was het een tunnel zonder licht aan het einde. Vandaag evolueren we meer en meer naar een samenleving en economie zoals we ze kenden. Maar hoe was dat voor de crisis en hoe zal dat zijn de komende maanden en jaren? Rik Vera komt zijn visie geven over ondernemerschap na covid-19 op 14 oktober in het concertgebouw in Brugge. Verwacht je aan een klare kijk op de komende periode, eye-openers en scherpe analyses!

Panelgesprek met 3 topsprekers

Prof. Dr. Roel Gevaers is  professor transporteconomie en e-commerce aan universiteit Antwerpen, Senior Supply Chain Manager en academicus.
Hij werkte in het verleden al voor Ahold Delhaize en BD myShopi. De wereld van transport, logistiek en e-commerce kent hij dus met andere woorden als geen ander.
Sinds 2019 is hij part time professor aan UAntwerpen en sinds 2020 is hij ook professor aan Antwerp Management School. Prof. Dr. Roel Gevaers gelooft sterk in en ondersteunt samenwerkingen tussen het werkveld en academisch onderzoek.

Nadja Desmet is expert sociale media. Na een carrière van meer dan 10 jaar in de publieke sector richtte ze in 2016 socialemediaburo.be en in 2019 someflex.be op.
"Het is mijn ambitie om iedereen en elke organisatie op sociale media te krijgen. Dit op een goede, authentieke en inspirerende manier!"
Iedereen weet intussen dat online aanwezigheid niet meer weg te denken is in de huidige maatschappij. E-commerce en sociale media winnen jaar na jaar aan terrein. Met al haar kennis op dat gebied werpt Nadja een blik op de komende maanden en jaren.
Nadja is tevens ook ex-winnaar van de prestigieuze titel Beloftevolle KMO van het Jaar!

Matthias Browaeys studeerde Kmo-management aan de Arteveldehogeschool in Gent en combineerde deze studies met een opleiding Marketing aan dezelfde hogeschool. Matthias is de oprichter van WinWinner, dat begon als zijn bachelorproef tijdens de opleiding Kmo-management. In 2015-2016 bouwde hij WinWinner uit als student-ondernemer. Hij werd ook door Arteveldehogeschool bekroond als de meest netwerkende student van de opleiding Kmo-management. In 2017 werd Matthias met WinWinner bekroond als “Geduchte Groeier” door de organisatie Ghentrepreneur. 
"Ik ben WinWinner opgestart om de brug te maken tussen ondernemers en alle type van financierders. Samen met een schitterend team hoop ik over enkele jaren de grootste speler te zijn in financiering voor ondernemers."

Dé apotheose van de avond: uitreiking award

Als kers op de taart van de avond organiseren we de uitreiking voor KMO en beloftevolle KMO van het Jaar. Per categorie werd door de jury een shortlist gemaakt van 3 kandidaten. Er kan er uiteraard maar eentje winnen. Tijdens de slotshow maken we bekend welke KMO en welke beloftevolle KMO de titel mee mag nemen naar huis. Kom het live te weten, scoor je ticket nu!

Dit belooft een geweldige avond te worden! Wil jij erbij zijn? Wees dan snel, want de plaatsen zijn beperkt én gegeerd…

Inschrijven kan via onderstaande knop
 

Prijzen
  • Niet-leden 95,00 EUR Excl. btw
  • UNIZO leden 75,00 EUR Excl. btw