25 jun 2019
Antwerpen / Netwerkactiviteit

Hoe word jíj de eenhoorn onder de freelancers?

Dinsdag 25 juni organiseren UNIZO Love to be Free en LODGE.co in Antwerpen een dagje flexwerken met collega-freelancers in combinatie met een interactieve workshop. Locatie is de gloednieuwe coworkingspace LODGE.co aan het centraal station in Antwerpen.

Wil jij weten wie je écht bent zodat jij jouw ideale klant kunt overtuigen?

Kom dan naar de interactieve workshop “How to be a unicorn?“. Deze workshop is ideaal voor freelancers die werk willen maken van hun (online) personal branding. Na de workshop ga je naar huis met dé perfecte elevator pitch. Zo kun jij jouw ideale klant overtuigen met een goede eerste indruk!

Waarom is personal branding voor freelancers een must? Hoe komt het dat twee freelancers met een identiek aanbod verschillende resultaten boeken? Waarom is de één wel succesvol en de ander niet? Het antwoord schuilt in (online) personal branding: het bewust en actief positioneren van jezelf als merk. Expert (en freelancer) Lodi Planting leert jou dé perfecte elevator pitch gebaseerd op jouw unieke persoonlijkheid en business. Deze interactieve workshop is een combinatie van theorie, veel voorbeelden, verschillende oefeningen, massa’s slides en handige werkboeken. Daarnaast krijg je toegang tot een afgesloten pagina met veel extra’s waar je thuis mee aan de slag kunt.

Programma

09u00: Onthaal + doorlopend mogelijkheid tot flexwerken in LODGE.co
12u00: Korte rondleiding in LODGE.co + lunch
13u00: Workshop 'How to be a unicorn?'
16u00: Einde workshop
17u00: Einde

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden: 40,00 € Excl. btw
Totaal: 48,40 EUR incl. btw