21 okt 2021
/ Cursus / kmo

Inspiration Seminar Offertetraining Online

NIEUW - Offertes schrijven die orders worden

Als ondernemer ben je constant bezig met orders binnenhalen. Jouw offertes zijn hierbij belangrijk: met wervende voorstellen trek je jouw extra klanten over de streep. Helaas zijn offertes vaak niets meer dan dode prijslijsten, beladen met kleine voorwaardenlettertjes. Ze ontbreken verleidings- en overtuigingskracht en zo worden mooie orders mislopen. Zorg ervoor dat je wél elke verkoopkans verzilvert!

In deze toptraining herwerk je jouw offertes tot krachtige verkoopwapens. Je sleutelt slim aan jouw offerteteksten en zet je schriftelijke overtuigingskracht op scherp. Je ontwikkelt een overtuigende ‘schrijfstem’ waardoor klanten ‘ja’ zeggen tegen jouw aanbod. Daarnaast leer je ook de beste opvolgings- en afsluittechnieken zodat jouw offertes daadwerkelijk orders worden!

Voor wie

  •  Resultaatgerichte ondernemers en verkopers.
  •  Actiegerichte medewerkers commerciële binnendienst.
  •  Kennisverkopende adviseurs en consultants.
  •  Klantencontactmensen van alle aard die meer profijt uit hun offertes willen halen.

Over de trainer

Vanuit zijn 2 bedrijven, actief in marketing en sales, schreef Yves Roelens meer dan 1000 offertes. Zo ontdekte hij wat wel en niet werkt. De voorbije 10 jaar herwerkte hij, als trainer, 100-en offertes van ondernemers uit alle denkbare branches met als resultaat: meer orders door betere offertes!
Profiteer nu van zijn ervaring om zelf onderscheidende, overtuigende offertes te schrijven. Leer verkopen met woorden: zet jouw aanbod beter op papier, win de voorkeur van klanten en geef jouw concurrenten geen schijn van kans!

Wellicht heb je ook interesse in volgende opleidingen van Yves Roelens: Drive Training 2.0 en Masterclass Sales Cyclus 3.0

Programma

Yves Roelens versterkt ondernemers, verkoopleiders en accountmanagers in de verkoop. Hij helpt hen vlotter klanten maken en rendabel(er) verkopen. Zo kun-nen ze sneller groeien in hun business met een grotere voldoening. Kenmerkend aan de opleidingen van Roelens is het leren om direct beter te presteren – een aanpak die deelnemers effectief beweegt van 'weten' naar succesvol 'doen'. De verkoopseminars van Yves Roelens worden druk bezocht in Vlaanderen. Vorig jaar namen meer dan 3.000 enthousiaste zakenmensen deel aan zijn sales events. Neem zelf de proef op de som en beleef een actiegerichte trainingscyclus waaruit je blijvend rendement haalt!Programma

  • 9u00: Start online sessie 
  • Meerdere pauzes gedurende de voormiddag
  • 12u00: Middagpauze
  • 13u00: Start online sessie
  • Meerdere pauzes gedurende de namiddag 
  • 19u00: Einde online sessie