24 okt 2019
Hasselt / Netwerkactiviteit / KMO

KMO Keynote met uitreiking KMO van het Jaar | 2019

kmokeynote

Op donderdag 24 oktober organiseert het UNIZO KMO Netwerk Limburg haar 5e KMO Keynote met aansluitend de voorstelling van de finalisten voor de KMO van het Jaar voor de provincie Limburg.

Programma:

  • 19.30u: ontvangst
  • 20.00u: Verwelkoming door Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder UNIZO Limburg
  • 20.05u: KMO Keynote met doctor Elke Geraerts – ‘Hoe verzilver je je eigen mentaal kapitaal en hoe zet je de mens terug centraal in een wereld van artificiêle intelligentie?'
  • 20.35u: Voorstelling van de finalisten ‘KMO Dienstenbedrijf van het Jaar’ – ‘KMO Maakbedrijf van het Jaar’ en ‘Meest beloftevolle KMO van het Jaar’ voor de provincie Limburg
  • 21.15u: Receptie met grijphapjes
  • 23.30u: Einde

 

Wie is Elke Geraerts?elke geraerts

Een grenzeloze nieuwsgierigheid en een passie voor mensen: dat is wat Elke misschien wel het meest typeert. Deze unieke combinatie leidde al vroeg tot een bloeiende academische carrière. Als doctor in de psychologie bekleedde Elke posities aan de universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam, waar ze internationale bekendheid vergaarde met haar gedegen onderzoekswerk. Maar het ondernemerschap bleef trekken. Gedreven door het verlangen om nieuwe inzichten uit de wetenschap om te zetten naar succesvolle business-concepten, richtte Elke in 2014, samen met Pia Buysse, Better Minds at Work op. Sindsdien helpt dit internationale consultancybedrijf organisaties te floreren tegen de achtergrond van een alsmaar veeleisender bedrijfslandschap.

Lees meer over Elke Geraerts: https://www.elkegeraerts.com/home

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789

Facturatiegegevens

Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden: 90,00 € Excl. btw
Totaal: 108,90 EUR incl. btw