Waarschuwingsbericht

Er zijn voorlopig geen plaatsen meer beschikbaar voor deze activiteit. U kan zich hier registreren op de wachtlijst. Indien er iemand afzegt brengen wij u op de hoogte.
31 jan 2019
Tervuren / Netwerkactiviteit

Vier met ons mee tijdens ons jaarlijks Nieuwjaarsnetwerkdiner!

Noteer donderdag 31/01/2019 in grote letters in jullie agenda want dan is het weer tijd voor ons jaarlijks Nieuwjaarsnetwerkdiner!!

Met heel veel trots organiseren we dit jaar ons event in het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika (beter bekend als het Africa Museum). Dit recent vernieuwde en fantastisch mooie museum opent binnenkort opnieuw de deuren. Wij, en jullie, krijgen de kans om het museum opnieuw te ontdekken en in deze prachtige omgeving te genieten van een gezellige en boeiende avond. 

africa museum

We nodigen ondernemers en politici uit om samen aan tafel te gaan. De aanwezige politici zitten de hele avond als eregast aan eenzelfde tafel en jullie als ondernemers wisselen per gang van tafel. Deze formule biedt de mogelijkheid om in kleine groep spontane en informele contacten te leggen en werd de voorbije jaren met heel veel enthousiasme onthaald. We sluiten het 3-gangendiner af met een 'open-bar'. Gegarandeerd boeiende en leerrijke gesprekken en interessante contacten voor je verdere beroepsleven.

Voorafgaand aan het diner krijgt u ook de kans om exclusief een begeleid bezoek te brengen aan het vernieuwde museum.

Heel het UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel Team hoopt alvast jullie massaal te mogen verwelkomen!
 

Ja, ik schrijf me in op de wachtlijst!

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid