15 nov 2018
Steenokkerzeel / Actuasessie

Schrik voor de sociale inspectie?Vroeg of laat krijgt je een sociaal inspecteur over de vloer. Geen nood! Een geïnformeerde ondernemer is er meerdere waard. Hoe treden sociale inspectiediensten op? Welke controles voeren ze uit? Wat zijn de bevoegdheden van een sociaal inspecteur? En vooral wat zijn uw rechten en plichten bij zo'n controle ? en hoe bereid je je het best voor?

UNIZO biest je graag een antwoord op deze vragen, en dit in samenwerking met Liantis, Inspectie RSZ, Inspectie TSW en het kabinet van de Staatssecretaris voor Bestrijding van de Sociale Fraude. Een aantal misvattingen worden alvast uit de weg geruimd, en je gaat naar huis met praktische tips en tricks. Daarnaast staan we ook stil bij het op 9 maart met de diverse sociale inspectiediensten gesloten ‘Charter’. Wat houdt het in voor jou als ondernemer?

 

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden UNIZO: € 40,00 Excl. btw
Totaal: 48,40 EUR incl. btw