23 apr 2019
Kruibeke / Actuasessie

Social media voor zelfstandigen

Sociale netwerken winnen aan populariteit. Het is waarschijnlijk dat uw doelgroep, klanten, leveranciers en werknemers er actief aan participeren. Welke sociale platformen bestaan er op vandaag, welke zijn voor u relevant en waarom zou u ze gebruiken? Op welke netwerken moet u, naast Facebook, als handelaar aanwezig zijn?

Een groot deel van de retailers laat de mogelijkheden van nieuwe media onbenut, ondanks hun waarde om met klanten in contact te komen. Het adequaat inzetten van Facebook is een belangrijk onderdeel van een succesvolle winkelverkoop. We gaan dieper in op de mogelijkheden en privacyinstellingen van dit medium. Hoe maakt u een fanpagina en hoe lokt u fans naar deze plek? Wat denkt men over uw zaak: hebben ze interesse in uw producten/aanbod? Hoe kan u aan dienstverlening doen? Leer hoe u een post als een professional maakt en plaatst. Een foto hier, ééntje daar, maar welke foto spreekt tot de verbeelding? Naast tekst, zijn beelden alom vertegenwoordigd op sociale platformen. Leer hoe u dit eenvoudig en snel kunt doen. Van Instagram over review websites en blogs tot YouTube!

In deze workshop komt Facebook prominent aan bod, maar ook de basics van andere belangrijke sociale platformen krijgen aandacht.

Spreker: Mic Adam - expert in social media

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789

Facturatiegegevens

Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden: 25,00 €
Totaal: 25,00 EUR