07 okt 2020
Genk / Netwerkactiviteit

UNIZO Genk - Jos Burgers - Een fan per dag

UNIZO Genk en KRC Genk slaan de handen in mekaar en organiseren een leerrijke avond met keynote spreker Jos Burgers. 

Jos Burgers, één van de meest gevraagde managementsprekers uit Nederland, zal op 7 oktober 2020 haarfijn uitleggen wat de verschillende manieren zijn om de verwachtingen van klanten te overtreffen. Dit doet hij aan de hand van zijn laatste bestseller, en verkozen tot best verkochte managementboek “Een fan per dag”.
 
Kom op woensdag 7 oktober 2020 van 19u30 tot 22u00 naar KRC Genk voor deze boeiende uiteenzetting. De lezing start stipt om 20u00. U geniet van een hapje en drankje tijdens de netwerksessie.
 

Programma: 

  • 19u30 Ontvangst met een broodje
  • 20u00 Verwelkoming door Jochem Martens voorzitter UNIZO Genk met een toelichting over UNIZO
  • 20u10 Keynote - Jos Burgers - Een fan per dag
  • 21u30 Netwerktafel
  • 22u00 Einde

UNIZO doet er alles aan om uw veiligheid maximaal te garanderen, door het nemen van gepaste veiligheidsmaatregelen. Door uw inschrijving verbindt u zich ertoe deze veiligheidsvoorschriften integraal op te volgen. 
De deelnemer erkent uitdrukkelijk dat UNIZO behoudens bedrog of opzettelijke zware fout niet aansprakelijk kan worden gesteld indien de deelnemer ondanks alle veiligheidsmaatregelen toch een besmetting met het COVID-19 virus zou oplopen. (Kan u omwille van besmetting of ziekte niet deelnemen, dan krijgt u na bewijs met doktersattest uw inschrijvingsgeld terug.)

Per betalende deelnemer aan dit event, schenkt UNIZO Limburg 1 euro aan Een Hart voor Limburg, dat meebouwt aan een betere toekomst voor kinderen en jongeren.
Meer info vind je op www.eenhartvoorlimburg.be.

Prijzen
  • Niet-leden: 50,00 EUR
  • UNIZO leden: 35,00 EUR