31 jul 2019
Kortemark / Netwerkactiviteit

UNIZO@BARLAGARE

UNIZO Groot Kortemark en Bar la Gare slaan terug de handen in elkaar en organiseren een ondernemerscafé op woensdag 31 juli vanaf 18 uur. De ideale gelegenheid om in een prachtige zomerse sfeer verhalen uit te wisselen. UNIZO Groot Kortemark & Bar la Garre bezorgen je bovendien bij inschrijving vooraf nog een leuke bonus. Voor 20 euro per persoon kun je reserveren en ontvang je voor 14 euro aan drank en foodbonnen. We zorgen samen met de organisatoren van Bar la Garre ook nog voor een versnapering de avond zelf. Bar la Garre zal die avond enkel open zijn voor genodigden.
Inschrijven kan via lov.kortemark@unizo.be na betaling op rekeningnummer BE25 0017 8507 0182 zorgen we ervoor dat er een omslag klaar ligt aan de kassa met daarin je drank- en foodtickets. Gelieve in de mededeling je naam en bedrijf te vermelden.
We hopenn jullie opnieuw talrijk te mogen verwelkomen.
UNIZO KORTEMARK & BAR LA GARE

 

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden: 20,00 €
Totaal: 20,00 EUR