20 dec 2018
Deinze / Actuasessie

Wordt uw gebouw straks een service-flat ?

UNIZO Deinze organiseert op 20/12/2018 een infoavond omtrent de mogelijkheden van uw bedrijfsgrond of bedrijfsterrein.

Wie vandaag als ondernemer zijn bedrijfsgebouw of bedrijfsterreinen wenst te verkopen, kan overwegen om zijn site te (laten) herontwikkelen tot KMO-zone, appartementen, woningen of een seniorie. Wat zijn de factoren die de waarde van een projectgrond bepalen, wat maakt de herontwikkeling al dan niet zinvol en is de betonstop hier een duwtje in de rug?

Onze spreker voor deze info-avond is Joris Ockier.
Joris was tussen 2009 en 2014 CEO van de groep Huyzentruyt en heeft al jaren zijn strepen verdiend in de bouwsector.

Vandaag is Joris actief als zaakvoerder van Bouwburoo Ockier. Bouwburoo Ockier bouwt kleinschalige bouwprojecten in een stadsomgeving. Hij is tevens partner bij Between Brix, een professioneel verkoopkantoor van projectgronden voor residentiële en industriële toepassingen.

Een ras-ondernemer die ons met kennis van zaken komt vertellen wat we straks of nu met ons bedrijfsgebouw allemaal kunnen doen.

U bent welkom aansluitend op een netwerkmoment.

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden UNIZO: € 15,00
Totaal: 15,00 EUR