Flexijobs in de horeca: hoe werkt het?

Sorry! Toegang tot deze pagina werd voorbehouden aan UNIZO leden.

Laatste aanpassing: 
22/02/2020

Sinds 1 december 2015 kan elke horecazaak gebruik maken flexijobs om tijdelijk bijkomende werknemers aan te nemen. Het statuut biedt zowel voor de werknemers als voor werkgevers enkele mooie voordelen. Maar er zijn ook enkele belangrijke voorwaarden aan verbonden

Meer over: Aanwerven, Horeca, Tijdelijk aanwerven
Thema: Personeel

Je ziet meer als UNIZO lid

Deze inhoud is enkel voor UNIZO-leden, of word nu lid.

Je ziet meer als UNIZO lid

Bent u reeds UNIZO-lid? Log dan in met uw UNIZO account. Anderzijds kan je een lidmaatschap aanvragen.

Op zoek naar meer ondernemersinfo?

Voor andere nuttige ondernemersinfo
raadpleeg hier het UNIZO Kennisnet:
geef je zoekterm in of zoek per thema
of trefwoord in onze databank.

Of contacteer UNIZO Ondernemerslijn voor
een persoonlijk eerstelijns advies of een
nuttig contact.

Ons adviesteam staat voor je klaar!