Hoe personeelstekort opvangen : flexijob, interim of jobstudent

De zomerzon tovert een glimlach op het gezicht van menig horeca-uitbater, maar zodra de terrassen vollopen, neemt ook de stress toe. Wie pas de deuren van zijn koffiehuisje of bagelbar opende, beschikt vaak nog niet over een flexibel en uitgebreid team om een onverwachte ‘coup de feu’ op te vangen. Gelukkig bestaan er heel wat mogelijkheden om tijdelijk extra hulp in te schakelen, zowel in de horeca als in andere sectoren.

Meer over: Aanwerven, Tijdelijk aanwerven
Thema: Personeel

Je ziet meer als UNIZO lid

Deze inhoud is enkel voor UNIZO-leden, of word nu lid.

Op zoek naar meer ondernemersinfo?

UNIZO ondernemerslijn - 0800 20 750Voor andere nuttige ondernemersinfo
raadpleeg hier het UNIZO Kennisnet:
geef je zoekterm in of zoek per thema
of trefwoord in onze databank.

Of contacteer UNIZO Ondernemerslijn voor
een persoonlijk eerstelijns advies of een
nuttig contact.

Ons adviesteam staat voor je klaar!