Voor wie is de geregistreerde kassa in de horeca verplicht?

De “geregistreerde kassa” heeft zijn intrede gedaan in de horecasector. Elke restaurateur moet naast zijn kassa een soort “blackbox” installeren die alles registreert wat er op de kassa gebeurt. Het kasticketje wordt voortaan ook het BTW-bonnetje. Horeca Vlaanderen bracht een handige gids uit met toelichting en duiding bij de regeling waarmee horecaondernemers rekening moeten houden.

Meer over: Belastingen, Btw, Btw-tarieven, Btw horeca

Je ziet meer als UNIZO lid

Deze inhoud is enkel voor UNIZO-leden, of word nu lid.

Op zoek naar meer ondernemersinfo?

UNIZO ondernemerslijn - 0800 20 750Voor andere nuttige ondernemersinfo
raadpleeg hier het Unizo Kennisnet:
geef uw zoekterm in of zoek per thema
of trefwoord in onze databank.

Of contacteer Unizo Ondernemerslijn voor
een persoonlijk eerstelijns advies of een
nuttig contact.

Ons adviesteam staat voor u klaar!