03 dec 2020
/ Online activiteit

Club de Commerce: Je cijfers in het vizier

De reacties van tal van ondernemers op de uitzendingen “Andermans Zaken” op Eén met Katrien van Atelier Mestdagh en Ina De Quint van Captain Cork spreken voor zich. Heel veel ondernemers zitten in exact hetzelfde schuitje en trappen in deze valkuilen:

  • Te weinig factureren. Uit vrees dat klanten wegblijven, vraag je maar net genoeg om rond te komen.
  • Niet narekenen. Opdracht is klaar, de verkopen lopen goed. Maar is dat wel zo? Weet jij of een project voldoende geld in het laatje bracht?
  • Te snel willen groeien. Zorg dat je focus houdt en stel realistische doelen.
  • Geen hulp inroepen. Ondernemers zijn trots, soms te trots. Het lukt wel, het komt goed, er gaat nog veel veranderen … zijn allemaal excuses. Maar als het te laat is, valt er misschien niets meer te redden

Samen met UNIZO-coach Greet Daems, doken ze diep in de financiën van de onderneming. Want alleen door je cijfers op een correcte manier te analyseren, maak je een goed financieel plan. En met resultaat: in 2019 sluit het bedrijf van Katrien voor het eerst in jaren af met winst!

Tijdens de online Club de Commerce op 3/12 geven Katrien, Ina en Greet je inzicht in het traject dat zij doorlopen hebben, de moeilijke beslissingen die de onderneemsters hebben moeten nemen, en de stappen die jij zelf kunt ondernemen om een positief verhaal te schrijven.

Nog een wijsheid van coach Greet: Je staat er niet alleen voor! Maar zorg wel dat de juiste mensen je omringen. En juist dat vind je terug in deze Club de Commerce: een enorme groep van gelijkgestemden. Tijdens deze sessie maak je online kennis met al die andere ondernemers. Niet een simpele tour de table, maar een fijne kennismaking waar je gegarandeerd waardevolle contacten aan overhoudt.

We proberen de avond extra plezant te maken met de UNIZO aperitief box. Je krijgt deze voor aanvang van dit online event thuisgestuurd!

Programma
20u00: Aanvang + welkomstwoord door An van UNIZO provincie Antwerpen
20u10: Panelgesprek met Katrien Mestdagh, Ina De Quint en coach Greet Daems
20u55: Vragen stellen en leren van elkaar in kleine groepen
22u00: Verwacht einde

Prijzen
  • Niet-leden: 35,00 EUR Excl. btw
  • UNIZO leden: 35,00 EUR Excl. btw