18 mrt 2021
/ Online activiteit

Club de Commerce - Online netwerken: (hoe) werkt dat?

Mis jij het ook zo?  

  • Die contacten met andere ondernemers. Een korte babbel over “hoe het gaat” of juist heel concrete tips krijgen over hetgeen dat jou ‘s nachts wakker houdt? 
  • Maar ook, die toestroom aan nieuwe contacten en prospecten die je normaal aan een netwerkevenement, beurs of vergadering overhoudt?  

Netwerken is belangrijk. Het gaat er niet altijd om wat je weet, maar ook wie je kent. Als ondernemer moet je het allemaal niet alleen willen doen. Het is juist fijn om op een goed netwerk terug te kunnen vallen. Daarnaast biedt een groter netwerk meer kans op nieuwe opdrachten en nieuwe klanten.  

Netwerken is geen evidentie in deze tijd, maar wees zeker dat het online vergaderen en online ontmoeten echt een blijvertje is. Ook wanneer fysieke events weer plaats mogen vinden, gaat die online dimensie via Facebook en LinkedIn een grote rol blijven spelen.  Natuurlijk heb je niet van de een op de andere dag een netwerk. En dit online opbouwen en onderhouden, vraagt net een beetje meer effort.  Daar zul je in moeten investeren en aan blijven werken.  

Met deze editie van Club de Commerce investeer je in het opbouwen van jouw online netwerk: je leert concreet hoe je online contacten legt én onderhoudt. En welke rol social media hierin spelen. Je leert uiteraard het beste van ervaringsdeskundigen:  

  • Annelies Delmoitié - Antwerps Freelance Administratief Wonder @AnDless is dé uitblinker op ieder netwerkevent, online en offline. Je krijgt haar beste tips & tricks op basis van praktische voorbeelden.  
  • Stijn Van Der Meulen – klinisch psycholoog, bekendste netwerk expert van Vlaanderen en oprichter van Netwerkers. Hij leert jou op een authentieke manier te connecteren!  
  • Maarten de Block – drupal ondernemer en productiviteitscoach is ook wel bekend van de talrijk bezochte Online Coffee Breaks. Hij helpt jou op de goede weg om jezelf online te presenteren.  

Na afloop zetten we de theorie meteen om in de praktijk: via onze online speeddating kun je direct aan het netwerken slaan. En om die drempel wat te verlagen, ontvang je een heerlijke cocktail bij jou thuis. Schrijf dus zeker tijdig in om het dorstlessende pakket tijdig te ontvangen!  

Programma
20u00: Welkom door An Wouters
20u10: Panelgesprek met de ervaringsdeskundigen
21u00: Speeddating
22u00: Verwacht einde

Prijzen
  • Niet-leden: 35,00 EUR Excl. btw
  • UNIZO leden: 35,00 EUR Excl. btw