27 sep 2022
Leuven / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal

Een blik op de toekomst van gezondheid en zorg. Rondleiding in het Health House.


Vlaanderen staat sterk op vlak van gezondheid en gezondheidstechnologie. We hebben een ecosysteem van bedrijven in geneesmiddelen, biotech, ICT en zorg geroemd voor zijn sterke reputatie door de wisselwerking tussen de verschillende bedrijven en sub sectoren. Het internationaal potentieel van de sectoren is dan ook enorm. UNIZO wil bijdragen aan het ecosysteem en de internationale uitstraling van de sector. Geen betere plaats dus dan Health House, het kenniscentrum rond technologie en gezondheid om je samen met collega ondernemers te laten onderdompelen in de toekomst van de gezondheidstechnologie.

Welke impact heeft technologie op de toekomst van onze gezondheid en zorg? Denk aan Artificial Intelligence, Virtual Reality, 3D-printing, wearables en nog veel meer. Tijdens de rondleiding in Health House ontdek je deze technologieën op een zeer innovatieve en interactieve manier. Met de kracht van visualisatie, maatwerk en digital storytelling wordt elk bezoek aan Health House een onvergetelijke ervaring.

Programma

  • 16u00   Onthaal 
  • 16u15   Inleiding door Philip Dingemans - Smart Hub Prov. Vlaams-Brabant 
  • 16u20    Voorstelling UNIZO Internationaal door Thomas Pirard – UNIZO Internationaal
  • 16u30    Toelichting door Isabelle François – Health House
  • 16u35    Rondleiding 
  • 17u50    Receptie

Annuleringsvoorwaarden: annuleren mogelijk tot 20/09/2022. Kan je niet aanwezig zijn, gelieve ons dan vooraf te verwittigen. Bij afwezigheid zonder voorafgaande melding hebben wij het recht het volledige inschrijvingsbedrag aan te rekenen.

In samenwerking met 

Prijzen
  • 35,00 EUR Excl. btw