08 dec 2020
/ Online activiteit

Een positieve mindset als ondernemer in het Corona-tijdperk

Ondernemen, dat is met vallen en opstaan. En nog eens vallen. En nog eens opstaan. Het vraagt veel energie van een ondernemer. Maar ondanks alles is het belangrijk om te ondernemen met een positieve mindset.

Dat gaat van zorgen voor jezelf tot medewerkers motiveren. Het is uiteraard belangrijk om voor jezelf te zorgen en (opnieuw) te verbinden met jezelf. Een andere grote tip kan zijn om bijvoorbeeld positief te denken. Het glas is halfvol, nooit halfleeg. Op sommige zaken heb je als ondernemer ook helemaal geen vat, denk maar aan de crisis die we allemaal ondergaan. Als je er niet aan kunt doen, probeer dat dan ook los te laten.

Het is je wel duidelijk, een positieve mindset is niet alleen belangrijk voor je eigen mood, je straalt het ook af op je onderneming, klanten en medewerkers! In deze sessie willen we je graag enkele makkelijk toepasbare tips aanreiken:

  • Kies bewust voor positiviteit
  • Laat los waar je geen invloed op hebt
  • Denk in functie van oplossingen, niet in moeilijkheden

Daarnaast willen we je ook graag helpen met aantonen hoe je medewerkers kunt blijven motiveren en enthousiast houden. En het belang van een goeie communicatie in heel dit verhaal. Ontdek het in deze webinar en schrijf je in.

Want ooit is elke ondernemer begonnen met een glimlach en een droom. Dat is wat wij willen meegeven. Stop nooit met glimlachen. En stop al zeker nooit met dromen.

Inschrijven is GRATIS voor iedereen en kan via onderstaande knop.

Ingeschrevenen krijgen 2 dagen voor aanvang een link om deel te nemen aan de online