01 dec 2020
/ Online activiteit

Hoe kan ik mijn gevel en etalage inzetten als actief verkoopinstrument?

Heb je ooit stilgestaan bij de kracht van jouw etalage? De mogelijkheden zijn oneindig! En nee hoor, je hoeft geen toeters en bellen te gebruiken, integendeel. Het zit vaak in de kleine details die jouw etalage eruit doen springen.

Want stel je nu eens voor, je loopt in een winkelstraat en ziet een fantastische gevel. Zij het omwille van haar kleur of haar vorm. De gevel alleen al krijgt je volledige aandacht, je stopt en kijkt. Je ogen dwalen af naar de etalage. Je ziet wat er allemaal staat, ligt en hangt. De etalage krijgt je volledige aandacht. Wel dat is de kracht van het inzetten van je gevel en etalage!

En ja, er is weinig volk nu in de winkelstraten. Daarom net dat het belangrijk is om op te vallen tussen al de rest. Die verschillende tips en tricks geven we je graag mee in een eerste webinar op 1 december. Wat mag je daarvan verwachten?

  • De uitstraling van je gevel en etalage die zorgt voor aandacht
  • Zet je etalage in als actief verkoopinstrument
  • Verwijs op je etalage naar webshop, afhaalmogelijkheden, klantenservice, …
  • Ontdek ontelbare goeie voorbeelden

Wil jij ook ontdekken hoe jij eruit kunt springen met enkele eenvoudige tips en tricks? Schrijf je dan in voor deze sessie en zorg ervoor dat mensen in de winkelstraat stoppen voor jouw etalage!

Inschrijven is GRATIS voor iedereen en kan via onderstaande knop.

Ingeschrevenen krijgen 2 dagen voor aanvang een link om deel te nemen aan de online sessie.