02 apr 2019
Antwerpen / Actuasessie

Inspiratiecafé Let’s get green - hoe duurzaam ondernemen?

 

VOOR WIE?
De inspiratiecafés zijn er voor iedereen die de trigger voelt om een eigen zaak te starten en die zich willen laten inspireren door de kennis en de verhalen van ondernemers. Deze editie is specifiek gericht naar ondernemers die groen en duurzaam willen ondernemen.

WAT HOUDT HET IN?
Iedereen die een eigen zaak wil starten kampt met heel wat vragen en zoekt naar duidelijke antwoorden. Hoe is het om een eigen zaak te runnen? Hoe schakel je over van een idee naar een echte zaak?  Hoe weet ik welk type zaak ik moet runnen? Wat zijn mijn sterktes?

  •  

PROGRAMMA
18u45 Onthaal
19u00 Panelgesprek met de ondernemers olv Lenja Doms
20u15 Ontmoeting met de ondernemers
21u00 Netwerkdrink

PROGRAMMA
Lieven Dhont van Peerby (www.peerby.com)
Marten van Leeuwen van More.circulair (www.morecirculair.nl)
Ineke Van Nieuwehove van Mei Plasticvrij (www.meiplasticvrij.be)
Saar Vangeel van Greenkit (www.greenkit.be)

 

PROJECTPARTNERS

Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen en haar partners willen u daarbij ondersteunen. Dit project is slechts één van de vele initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op www.sterkondernemen.be. #sterkondernemen

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
Deze activiteit is gratis.