31 jan 2019
Antwerpen / Netwerkactiviteit

Inspiratiecafé voor werkzoekenden met ondernemersambities

VOOR WIE?
De Inspiratiecafés zijn er voor iedereen die de trigger voelt om een eigen zaak te starten. Deze editie is specifiek gericht op werkzoekenden met ondernemersambities. We bespreken de steunmaatregelen ‘Springplank naar ondernemerschap’ en ‘Transitiepremie’: met deze twee maatregelen wil de Vlaamse overheid een brug slaan tussen werkloosheid en ondernemerschap.

WAT HOUDT HET IN?
De experts van UNIZO Provincie Antwerpen, VDAB en Syntra zetten alle praktisch info over de steunmaatregelen op een rijtje, en ondernemers die dankzij ‘Springplank’ of ‘Transitiepremie’ zijn opgestart delen tijdens een interactief panelgesprek hun ervaringen en tips & tricks met jou. Nadien krijg je trouwens ook de kans om één-op-één met deze ondernemers en de experts te spreken.

DE STEUNMAATREGELEN:
De twee steunmaatregelen waarop we tijdens dit Inspiratiecafé inzoomen zijn:

  • Springplank
    Hiermee kan je gedurende 12 maanden een activiteit als zelfstandige in bijberoep uitoefenen, zonder dat je je uitkering verliest.
  • Transitiepremie
    Ben je minstens 45 jaar en wil je graag een eigen zaak? Dankzij de transitiepremie kan je gedurende twee jaar een maandelijkse premie krijgen terwijl je je zaak opstart.

PROGRAMMA
18u45 Onthaal
19u00 Panelgesprek ondernemers
20u15 Expertisegesprekken
21u30 Einde

PROJECTPARTNERS

Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen en haar partners willen u daarbij ondersteunen. Dit project is slechts één van de vele initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op www.sterkondernemen.be. #sterkondernemen

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
Deze activiteit is gratis.